Από τον Έβρο Σουφλίου στα «τσακάλια» του Κολινδρού o Κώστας Μυσιούδης

 

Ο Κωνσταντίνος Μυσιούδης θα συνεχίσει τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, Αναγέννηση Κολινδρού.

Ο πρώην παίκτης κατά την περσινή χρονιά του Έβρου Σουφλίου Κωνσταντίνος Μυσιούδης ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Αναγέννησης Κολινδρού που πλέον θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. Ο 21χρόνος ποδοσφαιριστής και φοιτητης Δασολογιας στην Ορεστιάδα αγωνίστηκε πριν το Σουφλί στον Πιερικό και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον ΑΣ Νεάπολης (Α τοπικό Θεσσαλονίκης) και Αιγινιακό.

Η ανακοίνωση της ομάδας της βόρειας Πιερίας: «Το Δ.Σ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΥΣΙΟΥΔΗ τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στην ομάδα της Αναγέννησης Κολινδρού, ενώ υπόσχομαι να δουλέψω στο 100% για τους στόχους της νέας μου ομάδας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Έβρου Σουφλίου για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας του Σουφλίου που ήταν καταπληκτικοί!!!»