Γ’ Εθνική: Κατέθεσε κανονικά αίτημα συμμετοχής η … Ελπίδα Σκουτάρεως!

 

Και επίσημα πλέον η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, στην θέση της αποχωρείσουσας Ελπίδας Σκουταρεως.

Μπορεί στις αρχές Αυγούστου ο πρόεδρος της Ελπίδας Σκουτάρεως Φώτης Κεραμάρης να δήλωνε πως δεν υπάρχει συμφωνία για την πώληση του ΑΦΜ της ομάδας στην Βέροια, ωστόσο μετά και τη συνάντηση που υπήρχε στο χωριό μεταξύ όλων όσων ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας, φαίνεται πως η υπόθεση προχώρησε και έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα βήματα προκειμένου η ομάδα της Ημαθίας να πάρει την θέση της Σερραϊκής ομάδας στην Γ΄ Εθνική σε άλλον όμως όμιλο και όχ στον 1ο όπου συμμετεχουν οι ομάδες της Θρακης και πέρυσι η Ελπίδα.

Η Ελπίς δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και άμεσα έγινε αίτηση για μεταφορά έδρας, στην Βέροια φυσικά και αλλαγή ονόματος που θα είναι το “Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ – VERIA FC”.

Αυτό που απομένει σύμφωnα με τo serressportγια να ολοκληρωθεί ουσιαστικά το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η έγκριση του αιτήματος από την Ελληνική Ομοσπονδία, με την Βέροια να είναι καθ’ όλα έτοιμη κατά τα άλλα για να πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Αυτό έκανε γνωστό στον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας η διοίκηση του ΓΑΣ, με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου, στην οποία αναφέρει τα εξής και το νέο όνομα που είναι “Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ – VERIA FC”. Eπίσημη στολή θα είναι τα κλασικάχρώματα της «Βασίλισσας» το βυσσινί και μπλε και θα έχει έδρα το Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

”  ΣAΣ ENHMEPΩNOYME ΠΩΣ ΣHMEPA 13/8/2018

KATATEΘHKE ΣTHN EΠO H ΣYMMETOXH THΣ OMAΔAΣ MAΣ “Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ – VERIA FC” ΣTH Γ’ EΘNIKH KATHΓOPIA ΓIA TO ΠPΩTAΘΛHMA 2018-2019 ME EΠIΣHMH ΣTOΛH MΠΛE-BYΣΣINI KAI EΔPA TO ΔHMOTIKO ΣTAΔIO THΣ BEPOIAΣ.

H OMAΔA MAΣ ΣYNEXIZEI TIΣ ΔIΠΛEΣ ΠPOΠONHΣEIΣ THΣ ME ΣHMEPINO POΣTEP 22 ΠAIKTΩN KAI THN EPXOMENH ΔEYTEPA ΘA METABEI ΣTO AΘΛHTIKO KENTPO TOY TΣOTYΛIOY ΓIA THN EΠIΣHMH ΠPOETOIMAΣIA THΣ.

EK TOY ΓPAΦEIOY TYΠOY         ”