Football League: Στον Ηρακλή και ο «Σκωτσέζος» πρώην Πανθρακικού και ΑΕΚ Ανέστης Αργυρίου

 

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Ηρακλής αφού ο πρώην μπακ Πανθρακικού και ΑΕΚ Ανέστης Αργυρίου είναι κοντά να φορέσει και αυτός τα κυανόλευκα.

Ο 30χρονος Βεροιώτης δεξιός μπακ που από το Γενάρη αγωνιζόταν στην Νάουσα αναμένεται να ενταχθεί στον Ηρακλή αφού ο Παύλος Μυροφορίδης διερεύνησε στη μεταγραφική αγορά την προοπτική να συνθέσει δίδυμο στους δεξιούς οπισθοφύλακες, ανάλογο με εκείνο των Χιντζίδη – Κανακούδη στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας.

Τελικά, φαίνεται ότι ως επιλογή πλαισίωσης του Δημήτρη Κουτρουμάνου επέλεξε τον Ανέστη Αργυρίου, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στη Νάουσα. Η καριέρα του Βεροιώτη μπακ έχει πέρασμα, τόσο από την ΑΕΚ (είχε θεωρηθεί τότε ως σπουδαίο ταλέντο), όσο και από ομάδες του εξωτερικού, όπως η σκοτσέζικη Ρέιντζερς και η πολωνική Ζάβιτσα. Άρχισε από την Κ20 της Βέροιας και ακολούθησαν ο Αετός Σκύδρας, Βέροια Κ20 (επιστροφή), Πανθρακικός, ΑΕΚ, Ρέιντζερς, Ζάβιτσα, Εθνικός Άχνας, Αγροτικός Αστέρας και Νάουσα.