ΕΠΣ Θράκης: Ξαφνικό τέλος για Ζουμπιάδη και Πασχάλη από την Δόξα Γρατινής

 

Αν και συμφώνησαν προ μηνός με τον Κώστα Τσιμούκα οι Στέλιος Ζουμπιαδης και Κώστας Πασχάλης δεν θα αγωνίζονται την νέα σεζόν με την Δόξα Γρατινής και θα αναζητήσουν νεες προκλήσεις στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης.

Μάλιστα οι δυο Κομοτηναίοι ποδοσφαιριστές και εκ των αρχηγών της Γρατινης, έχουν δεχτεί ήδη κρούσεις από ομάδες που θα πρωταγωνιστησουν στο νέο πρωταθλημα και σύντομα θα ανακοινλβσουν τους νέους σταθμούς της καριέρας τους.

Ο 37χρονος ” Ζούμπι” που αγωνίζεται ως σεντερ μπακ αλλά και αριστερο μπακ , εκτός από τα γήπεδα της Ροδόπης έχει αγωνιστεί σε Έβρο και Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα σε Κοσμιο, Προσκυνητές, Πανθρακικό, Ελπίδα Σαπών, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ένωση Άνθειας Αριστεινου, Θερμαικό Θέρμης και Γρατινή.

Ο 27χρονος Πασχάλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και στο παρελθόν εχει αγωνιστεί σε Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Αγιο Δημήτριο, Κόσμιο, Ξυλαγανή και Ελπίδα Σαπών. Συνολικα την τελευταια τετραετια ειχε 65 τερματα με Ελπιδα Σαπων (δυο θητειες), Ξυλαγανη και Γρατινή. Για δυο σερί χρονιές μάλιστα ήταν και πρωταθλητής με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Βασίλη Τσιομλεκίδη.