Γ’ Εθνική: Σπουδαία μεταγραφή από τον Εδεσσαϊκό για το Κόσμιο που απέκτησε και τον Γιώργο Τζατζανά!

Μια ακόμη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που συμφώνησε και με τον Κομοτηναίο πλάγιο μπακ του Εδεσσαϊκού Γιώργο Τζατζανά.

Ο Τζατζανάς μετά τις ακαδημίες του Πανθρακικού αγωνίστηκε στην Κ20 της Κέρκυρας και βρέθηκε στην Έδεσσα από όπου κατάγεται η μητέρα του, φορώντας 10 φορές την φανέλα του ιστορικού Εδεσσαϊκού, ωστόσο προτίμησε να αποχωρήσει και μελετώντας τις προτάσεις που είχε να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά το έντονο «ψηστήρι» του προπονητή του Σάββα Αϊβάζη.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τζατζανά. Ο 20χρονος Κομοτηναίος επιστρέφει στην Ροδόπη μετά από δύο χρόνια απουσίας όντας μάλιστα γνώστης της Γ’ Εθνικής κατηγορίας καθότι αγωνιζόταν με την φανέλα του Εδεσσαϊκού. Ο ταλαντούχος αριστερός οπισθοφύλακας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανθρακικό και ελπίζουμε η δεύτερη θητεία του στην Κομοτηνή να είναι η καλύτερη του.
Γιώργο καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΟΚ Κοσμίου 1969 Chris and eve Hotel.  Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΟΚ Κοσμίου 1969 Chris and eve Hotel.