Γ’ Εθνική: Νέο μπαμ για το Άβατο που μετά από ένα χρόνο «ντύνει» στα κιτρινόμαυρα τον Κώστα Κιομουρτζή

 

Δεν καταλαβαίνει από διακοπές και μπάνια η διοίκηση του Άρη Αβάτου που μετά την …  “αρπαγή” του Λευτέρη Στασινόπουλου το βράδυ του Σαββάτου ανακοίνωσε και τον κυπελλούχο πρόπερσι με την ομάδα του Κεραυνού Πέρνης Κώστα Κιομουρτζή που μετά από δυο χρόνια επιστρέφει στα γήπεδα της Ξάνθης.

Φωτογραφία του χρήστη ΑΡΗΣ Αβατου 1958.Ο 20χρονος αμυντικός τελικά μετά από ένα χρόνο θα φορέσει τελικά την φανέλα του Άρη αφού πέρυσι το καλοκαίρι είχε δώσει τα χέρια με την διοίκηση του Άρη Αβάτου, ωστόσο πέρασε στο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος της Κοζάνης και αγωνίστηκε στην ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων και στην Γ’ Εθνική Εθνική, ενώ πριν την Πέρνη αγωνίστηκε στην Βιστωνίδα.

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου: Καλωσορίζουμε πίσω στην ομάδα μας τον Κιομουρτζή Κωνσταντίνο ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ε.Π. Καραγιαννίων στην Γ΄Εθνική.Είναι γεννημένος το 1998 και πέρυσι ενώ ξεκίνησε με την ομάδα μας αναγκαστικά δόθηκε στην Α.Ε.Π. λόγω σπουδών του.Η επιστροφή του ήταν δεδομένη από την στιγμή που επέστρεψε στην Ξάνθη.
Αγωνίστηκε στο παρελθόν με τον Α.Ο. Βιστωνίδος και με τον Κεραυνό Πέρνης όταν και η ομάδα του είχε στεφθεί κυπελλούχος Καβάλας.
Κώστα σε καλωσορίζουμε στον ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ.