Basket League: Στην πρώτη του Άρη για την νέα σεζόν ο Βαλάντης Κουρτίδης!

Με 14 παίκτες θα ξεκινήσει την πρώτη του προπόνηση ο Άρης ενόψει της νέας σεζόν ανάμεσα στους οποίους παρά τις φήμες θα είναι ο Ξανθιώτης φόργουορντ Βαλάντης Κουρτιδης.

Ο Κουρτίδης παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Basket League φάινεται πώς θα συνεχίσει στον Άρη, αφού ο κοουτς Βαγγέλης Αγγέλου πιστεύει πολύ στις ικανότητες του 17χρονου φόργουορντ, όπως και του συμπαίκτη του στην Εθνική Εφήβων ύψους 2.16 Στρατου Βουλγαροπουλου.

Σε αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα (12/08) οι παίκτες του Αρη, καθώς αύριο (13/08) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τις επόμενες μέρες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις και οι Ramon Harris, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και ο Γκάρι ΜακΓκί που αναμένεται αύριο (13/08) το βράδυ (20:30), στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του θα έχουν αύριο στη διάθεση τους, τους εξής παίκτες: Βαλάντη Κουρτίδη, Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Δημήτρη Φλιώνη, Βασίλη Χρηστίδη, Γιώργο Αγγέλου, Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό, Λάκι Τζόουνς, Μάικαλ Κάιζερ, Ραμόν Χάρις, Στράτο Βουλγαρόπουλο, και Κώστα Βλάσιο.