Μπανιώτης από το Βερολίνο: «Όλοι μπορούμε μετάλλιο στον τελικό όμως εμένα μου χρωστάει κάτι η ιστορία!!!»

 

Την εκτίμηση ότι ο φετινός τελικός του ύψους είναι ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα και όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν μετάλλιο και να βρεθούν ακόμα και στο ψηλότερο σκαλί έκανε ο Κώστας Μπανιώτης μετά την πρόκρισή του σε αυτόν και ενόψει της συμμετοχής του στον τρίτο τελικό Ευρωπαϊκού Ανοιχτού.

«Νομίζω ότι όλοι έχουμε τις δυνατότητες για μετάλλιο. Είναι ένας πολύ ανοιχτός τελικός. Τουλάχιστον δέκα για να μην πω και οι δώδεκα μπορούμε να διεκδικήσουμε από την πρώτη μέχρι την τελευταία θέση», σχολίασε ο κομοτηναίος άλτης.

Για τον ίδιο, η επίδοση με την οποία πέρασε στον τελικό δεν τον αφήνει ευχαριστημένο. «Προσπάθησε για κάτι καλύτερο, δεν ήρθε η επίδοση ποι ήθελα, αλλά αυτό δεν με πειράζει γιατί ανταποκρίθηκα, αισθάνομαι καλά, σημασία έχει ότι προκρίθηκα, πλέον ξεκουραζόμαστε και πάμε στον τελικός που είναι διαφορετικός αγώνας και ελπίζω να πάει καλά».

Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι του Sportsfeed, που έσπευσαν στη μεικτή ζώνη για δηλώσεις μετά το τέλος του προκριματικού, του ευχήθηκαν αυτό το καλό άλμα που τόσο κυνηγά όλη την χρονιά να βγει στον τελικό και μάλιστα στην πρώτη του προσπάθεια, ο Μπανιώτης απάντησε όλο νόημα: «Μακάρι! Μας χρωστάει άλλωστε κάτι η ιστορία…».