ΕΠΣ Έβρου: «Βόμβα» με αγαπητό ντόπιο παίκτη που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική ενεργοποίησε το Σοφικό

 

Την σημαντικότερη μεταγραφή στο καλοκαιρινό παζάρι της ΕΠΣ Έβρου πραγματοποίησε η νεοφώτιστη στην Α’ Κατηγορία ομάδα του Ορφέα Σοφικού.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ανακοινώθηκε από την σελίδα της ομάδας στο facebook η απόκτηση του Παύλου Σταματόπουλου.

Πρόκειται για παίκτη που κατάγεται από το συγκεκριμένο χωριό και ανεβάζει πολύ την ποιότητα της ομάδας με την εμπειρία του, καθώς πέρυσι αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική με τη Δόξα Δράμας.

Ο Σταματόπουλος στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα του Πανθρακικού, της Καβάλας και του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Επαναπατρίζεται για προσωπικούς λόγους αλλά και εξαιτίας της αγάπης του για το χωριό του, όπως επισημαίνει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Ορφέα Σοφικού έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του Ορφέα Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεγάλη επιστροφή ενός δικού του παιδιού μετά από εννέα χρόνια, του Παύλου Σταματόπουλου. Ο Παύλος αποχώρησε το καλοκαίρι του 2009 από την ομάδα του Σοφικού για λογαριασμό του Πανθρακικού, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στον Ορφέα Ελευθερούπολης και τον ιστορικό Α.Ο. Καβάλας. Την περσινή σεζόν ανήκε στο ρόστερ της Δόξας Δράμας. Προσωπικοί λόγοι αλλά και η αγάπη του για το χωριό τον οδήγησαν στην επιστροφή προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Ορφέα στην πρώτη κατηγορία του Έβρου. Καλή ποδοσφαιρική του χρονιά με υγεία!»