Europa League: 4-0 ο Ολυμπιακός τη Λουκέρνη με αποθέωση Τοροσίδη στις καθυστερήσεις

 

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση ο Ολυμπιακός επικράτησε  εύκολα με 4-0 της Λουκέρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ουσιαστικά βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον γύρο των πλέι οφ του Europa League.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Χριστοδουλόπουλος και Γκερέρο με 2 γκολ έκαστος. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο δεκάλεπτο με κεφαλιά χαράκι μετά από κόρνερ του Τσιμίκα ενώ διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του στο 33′ όταν βρέθηκε σε θέση βολής από λάθος της ελβετικής άμυνας και με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ποντένσε έβγαλε υποδειγματική πάσα στον Φορτούνη μέσα στην καρδιά της περιοχής, αυτός μοίρασε στον «ξεχασμένο» Γκερέρο και ο Ισπανός προ κενής εστίας έκανε το 3-0. Το 4-0 έγινε επίσης από τον Γκερέρο στο 84′ με υπέροχο πλασέ, σε φάση που ξεκίνησε από το πείσμα και τη πίεση του Μιράντα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Καμαρά ο Βασίλης Τοροσίδης που γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού για την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη μετά από 5,5 χρόνια απουσίας στην Ιταλία. Πλέον ο Ολυμπιακός «κοιτάζει» στις 16/8 τη ρεβάνς στην Ελβετία και κατά βάση στρέφει το βλέμμα του στην επόμενη φάση.