ΕΠΣ Ξάνθης: Δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα το Μαγικό, δεν δήλωσε όμως ο Νέστος Κύρνου

 

Έληξε το μεσημέρι της Τετάρτης η προθεσμία που είχε δοθεί στις ομάδες της Α’ και της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Το μεγάλο ερωτηματικό ήταν ως γνωστόν ο Αστέρας Μαγικού που τελικά δήλωσε συμμετοχή κανονικά στο πρωτάθλημα παρά τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει με την δήλωση αποχώρησης της οικογένειας Ελευθεριάδη.

Έτσι ο χάρτης της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης παραμένει όπως τον είχε δημοσιεύσει το ThrakiSportS από τα τέλη Μαΐου. Ωστόσο υπάρχει μια αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και αυτή αφορά τον Νέστο Κύρνου, που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Α’.

Σε αντίθεση με τον Παύλο Μελά Κουτσού που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα πριν λήξει η περίοδος αλλά τελικά δήλωσε συμμετοχή στη Β’ Κατηγορία, ο Νέστος Κύρνου που υποβιβάστηκε αγωνιστικά αποφάσισε να αποσυρθεί από τα δρώμενα τη νέα σεζόν.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης έχει δώσει προθεσμία ολίγων ημερών στον Αετό Τοξοτών που είναι ο πρώτος επιλαχών από το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας (που τελικά θα πραγματοποιηθεί κανονικά έστω και με λιγότερες ομάδες) ώστε να δηλώσει εάν επιθυμεί συμμετοχή στην Β’ Κατηγορία.