ΕΠΣ Θράκης: Επιστρέφει στον Πανθρακικό στο πλευρό του Γεμενετζή και ο εβληματικός Ισμαήλ Τζαφέρ!

 

Στο πλευρό του Κώστα Γεμενετζή όπως και πέρυσι στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων θα βρίσκεται ο Ισμαήλ Τζαφέρ που επιστρεφει στον Πανθρακικό.

Συγκεκριμένα ο Τζαφερ θα αναλάβει επικεφαλής Φυσικοθεραπευτήε και μασέρ. Για χρόνια ήταν μασέρ αλλά και οδηγός του Πανθρακικού και έχει αναλάβει και το ρόλο μεταφραστή για τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Τουρκία κάτι που είχε κάνει με τον Αστερα Τρίπολης προ τριετίας όταν αγωνιζόταν με την Μπεσίκτας (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: ?⚽️ Κάποιοι άνθρωποι έχουν συνδέσει το όνομα τους με το σύλλογο, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του, είναι πραγματικά η φωτιά που καίει τον πυρσο ?⚽️
Παραμονή έναρξης προετοιμασίας και η οικογένεια του Πανθρακικου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια, από πολλές απόψεις,σημαντική επιστροφή ! Ο Τζαφερ Ισαμηλ επιστρέφει στον Πανθρακικο

Ο Τζαφερ Ισμαηλ γεννημένος το 1981, έχει υπηρετήσει πάνω από μια 10ετια τον Πανθρακικο, έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 12 προετοιμασίες με τον πυρσο στο στήθος. Έχει βιώσει όλη τη διαδρομή του Πανθρακικου προς την κορυφή και επιθυμεί να βιώσει ανάλογες επιτυχίες. Μια από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες τόσο στις τάξεις του Πανθρακικου όσο και στην πόλη της Κομοτηνης, διακρίνεται για το χαρακτήρα, το επίπεδο δουλειάς του και τον επαγγελματισμό του. Προσωπικός συνεργάτης του προπονητή Κώστα Γεμενετζη αναλαμβάνει ρόλο Επικεφαλής Φυσικοθεραπευτή και μασέρ.

⚽️⚽️ ΤΖΑΦΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ⚽️⚽️

Φωτογραφία του χρήστη ΑΠΣ Πανθρακικός-Ακαδημια Πανθρακικου.