Volley League: Επέστρεψε Κομοτηνή ο Ραφαήλ Μπανιώτης και μας συστήνει το… συντριβάνι της

 

Η Κομοτηνή, πέραν όλων των άλλων, είναι διάσημη για το έντονο φοιτητικό της στοιχείο. Χιλιάδες φοιτητές έχουν περάσει από την πόλη μας και σίγουρα οι περισσότεροι έχουν πει την ατάκα “Ραντεβού στο συντριβάνι”.

Ο Ραφαήλ Μπανιώτης, μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες στην άμμο και σημαντικές διακρίσεις μαζί με τον συμπαίχτη του από την Ξάνθη Γιώργο Τερζόγλου, μας παρουσιάζει μέσα από την επίσημη σελίδα της ΑΕ Κομοτηνής ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης του!

Το πιο διάσημο σημείο συνάντησης διαχρονικά αποτελεί το συντριβάνι της Κεντρικής Πλατείας που δίνει μία νότα ομορφιάς και δροσιάς τους θερινούς κυρίως μήνες!  Ο Μπανιώτης πόζαρε μπροστά του, στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΑΕ Κομοτηνής να διαφημίζει διάφορα σημεία της πρωτεύουσας της Ροδόπης μέσα από τους παίκτες της.

«Η κεντρική πλατεία της Κομοτηνής είναι το σημείο συνάντησης για όλους. Είναι μεγάλη και πλήρως πεζοδρομημένη, ιδανική για μικρούς και μεγάλους. Σίγουρα όλοι όσοι έχουν βρεθεί στην Κομοτηνή, την έχουν επισκεφτεί και ειδικά τις πρωινές ώρες του καλοκαιριού αναζήτησαν ανάσα δροσιάς δίπλα στο συντριβάνι», αναφέρει η ΑΕΚ.