ΕΣΠΕΘΡ: Αλλαγή στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής

 

Αλλαγή είχαμε στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομαδας βόλεϊ  της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής με τον Δημήτρη Κιοσσέ να παίρνει την θέση της Λίτσας Αμπράση, η οποία θα συνεχίσει στα τμηματα υποδομών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει πως προπονητής του γυναικείου τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2018/19 θα είναι ο Δημήτρης Κιοσσές.

Ο έμπειρος τεχνικός, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση και χρόνια μέλος της ΑΕ Κομοτηνής τόσο ως αθλητής όσο και σαν προπονητής, αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, μέσα στο οποίο στόχος είναι χρόνο με τον χρόνο να ενσωματώνονται όλο και περισσότερα κορίτσια από τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Ο Ρόλος του Κιοσσέ δεν θα περιορίζεται στο γυναικείο τμήμα καθώς θα είναι υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος των ακαδημιών και θα επιβλέπει όλα τα τμήματα σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές για να υπάρχει καλύτερος συντονισμός ενώ θα συνεχίσει να έχει τμήματα στις ακαδημίες του Συλλόγου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε στην Λίτσα Αμπράση , προπονήτρια του γυναικείου τμήματος τα τελευταία δύο χρόνια για την προσφορά της, η οποία θα συνεχιστεί φυσικά στα τμήματα υποδομών, όπου θα συνεχίσει την προσφορά της!

Φωτογραφία του χρήστη Αθλητική Ένωση Κομοτηνής - Volleyball Team.