ΕΠΣ Έβρου: Επιστροφή στον Β. Έβρο σε διπλό ρόλο για τον πρωην προπονητή του Άρη Θανάση Παρασχούδη

 

Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Άρδας Καστανέων αφού ο πορτιέρο Θανάσης Παρασχούδης επιστρεφει στον Έβρο και θα είναι εκτός από παίκτης και γυμναστής στην ομάδα.

Ο 22χρονος πορτιέρο του Διγενη Λακώματος (16 συμμετοχές φέτος) και στο παρελθόν του Ορέστη Ορεστιάδας, της Θύελλα Σιτοχωρίου και της Δοξας Ελπίδας Ευόσμου, επιστρεφει μετά το πέρας των σπουδών στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης στον Έβρο να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία αλλα και να βοηθησει με την εμπειρία του παρά το μικρό της ηλικιας του την ομάδα του Άρδα Καστανέων και ως γυμναστής αφού εργάστηκε και στην ομάδα Κ17 του Άρη Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του Άρδα Καστανέων: Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Θανάση Παρασχούδη. Ο Θανάσης εντάσσεται στο προπονητικό τιμ του Παναγιώτη Μυλώνα ως γυμναστής της ομάδας μας.
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, δούλεψε για 2 χρονια στην Κ17 του Άρη Θεσσαλονίκης και πέρυσι έπαιξε ως τερματοφύλακας στον Διγενή Λακκώματος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ορεστή Ορεστιάδος (απ’όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα) καθώς και στην Θύελλα Σιτοχωρίου.
Θανάση σε καλως ορίζουμε και ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην νέα σου καριέρα. Μαζί θα πάμε ψηλά!

Φωτογραφία του χρήστη ΜΑΣ Αρδας Καστανεων - FC Ardas 1950.