ΕΣΠΕΘΡ: Ανανέωσαν Κολοσέντα και Πρόκτερ, απέκτησε (και) Μπαρμπούδη ο Φοίνικας

 

Την απόκτηση της Βάγιας Μπαρμπούδη ανακοίνωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, που δημιουργεί ισχυρό σύνολο με στόχο την πρωτιά στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ.

Πρόκειται για το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Φοίνικα, που στο μεταξύ είχε σπεύσει τις προηγούμενες μέρες να ανακοινώσει και την παραμονή στην ομάδα των Κολοσέντα και Πρόκτερ.

Οι ανακοινώσεις:

Δύο από τα βασικά όπλα της περυσινής αήττητης χρονιάς του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης ΚΟΛΟΣΕΝΤΑ Χρύσα και ΠΡΟΚΤΕΡ Κασσάνδρα θα είναι και φέτος μαζί μας. Το Δ.Σ και το τεχνικό επιτελείο καλωσορίζει τις αθλήτριες και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία το Δ. Σ. της ΝΙΚΗΣ Αλεξανδρούπολης όπου και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για την νέα σεζόν.

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ μεγάλη μεταγραφή και να καλωσορίσει στην οικογένεια μας την ΜΠΑΡΜΠΟΥΔΗ Βάγια-Μαρία (κεντρικός) με ύψος 1,84. Η αθλήτρια με μεγάλη εμπειρία από την Α2 Εθνική κατηγορία θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας. Το Δ.Σ και το τεχνικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία το Δ. Σ. της Νέας Βύσσας και τους ευχόμαστε καλή σεζόν.