ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Πολύ ανταγωνιστικό το νέο Πρωτάθλημα Γυναικών! Το πλήρες πρόγραμμα…

 

Πέρα από την κλήρωση για το πρωτάθλημα και το κύπελλο των ανδρών, την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Κομοτηνή η κλήρωση και για το Πρωτάθλημα Γυναικών.

Θα πρόκειται για ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος, αφού πέρα από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ΓΑΣ Κομοτηνή και του Αστέρα Καβάλας που μετείχαν και πέρυσι, θα έχουμε και την Ασπίδα Ξάνθης που υποβιβάστηκε από την Α2.

Επίσης συμμετέχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η Ακαδημία Πάνθηρες Καβάλας. Μοιραία, με δεδομένη την συμμετοχή πέντε ομάδων, κάθε αγωνιστική μία θα έχει ρεπό. Το πλήρες πρόγραμμα του πρώτου γύρου έχει ως εξής (στον β’ γύρο αλλάζουν οι έδρες):

1η Αγωνιστική: Ασπίς 2001 Ξάνθης – ΓΑΣ Κομοτηνή, ΣΑΚ Αστέρας Καβάλας – Ακαδημία Πάνθηρες (ρεπό ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

2η Αγωνιστική: Ακαδημία Πάνθηρες – Ασπίς 2001 Ξάνθης, ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης (ρεπό ο ΣΑΚ Αστέρας Καβάλας)

3η Αγωνιστική: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ακαδημία Πάνθηρες, ΑΠΣ Ασπις 2001 Ξάνθης – ΣΑΚ Αστέρας Καβάλας (ρεπό ο ΓΑΣ Κομοτηνή)

4η Αγωνιστική: ΣΑΚ Αστέρας Καβάλας – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ακαδημία Πάνθηρες – ΓΑΣ Κομοτηνή (ρεπό ο ΑΠΣ Ασπίς 2001 Ξάνθης)

5η Αγωνιστική: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΠΣ Ασπίς 2001 Ξάνθης, ΓΑΣ Κομοτηνή – ΣΑΚ Αστέρας Καβάλας (ρεπό Ακαδημία Πάνθηρες)