Αναβάθμιση των Δημοτικών Γηπέδων Τένις Ορεστιάδας με τοποθέτηση νέων μεταλλικών θέσεων (+photos)

 

Στα Δημοτικά γήπεδα τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ορεστιάδας τοποθετήθηκαν νέες μεταλλικές κερκίδες 210 θέσεων αντικαθιστώντας τις παλιές.

Με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίστηκαν ο εξωτερικός χώρος των γηπέδων και έτσι θα γίνει καλύτερη η διευκόλυνση και εξυπηρέτηση του κοινού.

Στην ανακοίνωση του ο Όμιλος Αντισφαίρισης αναφέρει τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση των μεταλλικών κερκίδων 210 θέσεων στα Δημοτικά γήπεδα αντισφαίρισης του Δήμου Ορεστιάδας.

Με την τοποθέτηση αναβαθμίζεται ο εξωτερικός χώρος των Δημοτικών γηπέδων αντισφαίρισης του Δήμου Ορεστιάδας και πληρούνται σύγχρονες προδιαγραφές ώστε να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες αθλητών και θεατών.

Το Δ.Σ , τα μέλη και οι αθλητές του Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Ορεστιάδας  Vassilis Mavridis Ιωάννης Παπαϊωάννου Giannis Peristerakis Christos Ormanlidis Dimitris Pallas Αρχοντής Αρχοντίδης Χρύσα Μποζατζίδου (Archontis Xrysa) που για ακόμη μια φορά ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας.

Χρέος όλων μας να διατηρηθούν στο μέλλον στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να επωφεληθούν οι θεατές μια ποιοτικότερη τενιστική εμπειρία».

Για περισσότερες φώτο δείτε ΕΔΩ.