Στη Ρουμανία με την Εθνική Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό η Κομοτηναία τενίστρια Αναστασία Παρασκευούδη

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην κατηγορία U16 των κοριτσιών ταξίδεψε στη Ρουμανία και στην πόλη Μπίστριτσα, όπου από 1η μέχρι και 3 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αγώνες για την “Zone C” του European Summers Cups.

Την ελληνική αποστολή πλαισιώνουν η Αναστασία Παρασκευούδη του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής και οι Ελένη Φασουλά και Μάγδα Αδαμοπούλου, ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο Χρήστος Τοκατλίδης.

Στο τουρνουά της Ρουμανίας θα συμμετέχουν επίσης η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Βουλγαρία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Ρουμανία, η Ισπανία και η Τουρκία.

Την ίδια στιγμή αναχώρησε η αντίστοιχη ομάδα των ανδρών για το Latiano της Ιταλίας, όπου θα φιλοξενηθούν οι προκριματικοί αγώνες της “Zone B” για το European Summer Cups.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής των αγοριών κάτω των 16 ετών είναι ο Δημήτρης Μίζιος (Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας) και την ομάδα μας αποτελούν οι: Χρήστος Νικολούλης (Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας), Νίκος Μανόπουλος (Φθιωτικός Ο.Α.)  και Βαγγέλης Κυπριώτης (Ο.Α. Αθηνών).

Στην “Zone B”, θα αγωνιστούν επίσης η Αυστρία, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Ιταλία, το Μαυροβούνιο, η Σλοβακία και η Σουηδία. Οι αγώνες θα αρχίσουν επίσης την Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή (1-3 Αυγούστου).