Στα 15 εκατ. ευρώ το deal Πανόπουλου – Μουζενίδη για την εξαγορά ΑΟΞ και «Σαλέ»

 

Όσο περνούν οι μέρες γίνονται γνωστές έστω και με το σταγονόμετρο περισσότερες λεπτομέρειες για το deal του Χρήστου Πανόπουλου με τον Μπορις Μουζενίδη ώστε ο τελευταίος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Ξάνθης και να εμπλακεί στα του εγχώριου ποδοσφαίρου.

Ο Πανόπουλος έχει αποφασίσει να φύγει και όλα δείχνουν ότι θα φύγει. Η καταρχήν συμφωνία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει επέλθει καθώς διαρρέονται και λεπτομέρειες. Η τελευταία από αυτές έχει να κάνει με το ποσό της συμφωνίας αλλά και το ξενοδοχείο Le Chalet.

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση στο μπλογκ του γνωστού δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη: «Δεν πουλάει μόνο τις μετοχές της Ξάνθης ο Χρ.Πανοπουλος. Στον Μπ.Μουζενίδη πρότεινε και το Hotel  Le Chalet. Όλο το πακέτο στα 15 εκατ. ευρώ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουζενίδης έχει ως βασική δραστηριότητα τον τουρισμό, είναι ο άνθρωπος που κάθε χρόνο φέρνει δεκάδες χιλιάδες ρώσους τουρίστες στην Βόρεια Ελλάδα και ένα αρκετά καλό ξενοδοχείο θα μπορούσε να αποτελέσει ίσως και μεγαλύτερο δέλεαρ από την ποδοσφαιρική ομάδα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ DEAL ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ