Γ’ Εθνική: Παραλειπόμενα από την κλήρωση του πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη (+photos)

 

Πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδιας στο Καυτανζόγλειο στην Θεσσαλονίκη, οι κλήρωσεις σε Α2 γυναικών, Β’ και Γ’ εθνική στους Ομίλους του Βορρά, όπου δυστυχώς φέτος η Θράκη για την σεζόν 2018-19 συμμετέχει μόνο στον 4ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής.

 width=Συγκεκριμένα μετά τον υποβιβασμό της Ασπίδας Ξάνθης σε γυναικες στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και των αντρών στην Γ’ Εθνική, ο 4ος ομιλος της Γ’ εθνικής αποτελείται από 3 ομαδες της Θρακης, τον ΓΑΣ Κομοτηνή και τον νεοφωτιστο και φιλόδοξο Λεύκιππο Ξάνθης να παίρνει μέρος για πρώτη φορά στην κατηγορία.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας είχαμε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από την καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική. Στην κλήρωση παραβρέθηκαν μόνο εκπροσωποι του Λεύκιππου Ξανθης, με τον Πέτρο Τσίλογλου και τον Αναστάσιο Ζάρα μάλιστα να συμμετέχουν και στην κλήρωση. Ο κ. Ζαρας διάλεξε το νούμερο 12 για τον Λεύκιππο Ξάνθης, ενώ απόντος του ΓΑΣ Κομοτηνή και της Ασπίδας Ξάνθης, το νούμερο 5 για τους Κομοτηναίους διάλεξε με προτροπή των διοργανωτών ο κ. Τσίλογλου και το νούμερο 9 για την Ασπίδα ο συντάκτης του ThrakiSportS Κώστας Καραγιάννης που παραβρέθηκε για μια ακόμη χρονιά στα γραφεία της ΕΟΚ στην  width=Θεσσαλονίκη.

Η κλήρωση έφερε στο ξεκίνημα του πρωταθληματος στις 14 Οκτωβρίου τα παιχνίδια Αίας Ευόσμου-Ασπιδα Ξάνθης, Πολύγυρος-Λεύκιππος, ΓΑΣ Κομοτηνή-ΧΑΝΘ, ενώ Θρακιωτικα ντερμπι θα έχουμε για τον πρωτο γύρο την 2η αγωνιστική Ασπίδα-ΓΑΣ, για την 8η αγωνιστική Ασπίδα-λεύκιππος  και  για την 12η ΓΑΣ-Λεύκιππος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ