Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Σανδραμάνης

 

Ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης μίλησε για την ήττα της Εθνικής Εφήβων από την Λετονία και τόνισε πως η «γαλανόλευκη» μπορεί να καταφέρει κάτι καλό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18.

«Σίγουρα ήταν πιο ιδιαίτερο. Πάντα είναι όταν αντιμετωπίζεις την ομάδα που φιλοξενεί το τουρνουά. Αποκτά ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας ο αγώνας άμεσα. Παίζουν μπροστά στον κόσμο τους, σε ένα γήπεδο που γνωρίζουν καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο Εβρίτης νεαρός γκαρντ για την ήττα από την Λετονία στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, προτού προσθέσει:

«Στα δύο πρώτα παιχνίδια δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες, όμως είναι ένα τουρνουά με πολύ καλές ομάδες. Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, σε κάθε φάση. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το τέταρτο, σίγουρα, όμως είναι αυτονόητο πως σε κάθε αγώνα μπαίνουμε για να νικήσουμε. Η Κροατία είναι μια δύσκολη ομάδα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για το θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν εκτός τους συμπαίκτες μας και πολλοί άνθρωποι που μας στηρίζουν και μας βοηθούν και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό εδώ!»