Α2 Ανδρών: Και άλλοι παίκτες έτοιμοι να ακολουθήσουν την διαδρομή από τον Άθλο στον ΑΟ Ορεστιάδας

 

Οι Θόδωρος Χουσίδης και Βαγγέλης Διαμαντίδης ήταν οι δύο πρώτοι που έφυγαν από τον Άθλο Ορεστιάδας με προορισμό την άλλη ομάδα της πόλης, τον ιστορικό Αθλητικό Όμιλο.

Μπορεί οι πράσινοι να υποβιβάστηκαν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ, ωστόσο σκοπεύουν να κάνουν νέα αρχή με νέα διοίκηση, μετά την περιπέτεια της διοίκησης Πρωτοδικείου.

Στο πλαίσιο αυτό ενισχύονται σε όλους τους τομείς και η ενίσχυση αυτή φαίνεται πως περνάει και μέσα από παίκτες που την περσινή σεζόν αγωνίζονταν με την φανέλα του Άθλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν των Χουσίδη και Διαμαντίδη υπάρχουν και άλλοι παίκτες με δελτίο στον Άθλο που έχουν εκφράσει την επιθυμία να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή.

Το ζήτημα είναι ωστόσο ότι η διοίκηση του Άθλου δεν βλέπει με καλό μάτι αυτές τις κινήσεις και ορθώνει εμπόδια σε αυτές τις μετακινήσεις.

Βλέπετε, δεν είναι μόνο ότι κάθε παίκτης που φεύγει σημαίνει ότι δημιουργείται κενό που πρέπει να καλυφθεί. Υπάρχει και η γνωστή κόντρα της πόλης με τις διοικήσεις στα δυο σωματεία να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις…