ΕΠΣ Έβρου: Τέλος η δεύτερη ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου! Προωθήθηκαν 19 παίκτες της ακαδημίας της ΑΕΔ

 

Την προώθηση 19 ποδοσφαιριστών από την δεύτερη ομάδα της και το παιδικό της ανακοίνωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου, δημιουργώντας μια τελείως ανανεωμένη ομάδα βασισμένη σε παιδιά της ακαδημίας της, καταργώντας ωστόσο την ΑΕΔ Β’ που συμμετείχε τα τελευταία χρόνια στην Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Μια σειρά ανανεώσεων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσαν οι «πράσινοι» με τους Παντελίδη Βασίλη, Φωτσιτζούδη Αντώνη, Παπούδη Βασίλη και Αλεξακίδη Δημήτρη να παραμένουν στον σύλλογο. Παράλληλα, η Α ομάδα ενισχύεται με προσθήκες παικτών τόσο από την Α.Ε.Δ Β’ αλλά και από το παιδικό τμήμα.

Έτσι στην ΑΕ Διδυμοτείχου θα αγωνίζονται από την ΑΕΔ Β’ οι Πρωιμούδης Κωσταντίνος, Φυδανάκης Κωνσταντίνος, Γατίδης Νέστορας, Μαργαριτούδης Μπάμπης, Σιναπίδης Κων/νος, Σιναπίδης Παναγιώτης, Μήνης Πασχάλης, Τοροσιάν Γιώργος, Μπροντίδης Λευτέρης, Γρηγοριάδης Παντελής, Μυλωνάς Γιάννης, Δελελούδης Κων/νος και ο Ζουκίδης Δήμος, ενώ από το Επίσης απο το παιδικό της ΑΕΔ οι Κουρτελάκης Μάκης, Μπακάλης Γιώργος, Μυλωνάς Απόστολος, Καράμπογας Δημήτρης, Μεταξάρης Βασίλης και  Σκουλούδης Γιάννης.