Συνεργασία με τον Στάθη Γκεβρέκη για να γίνει ομορφότερο το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής (+photos)

 

Παρεμβάσεις εξωραϊσμού του εθνικού Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο γνωστός Κομοτηναίος street artist Στάθης Γκεβρέκης.

Ήδη η πρώτη μεγάλη ζωγραφιά είναι γεγονός, με τις παρεμβάσεις να ξεκινούν από την βασική κερκίδα του υπαίθριου χώρου που βρίσκεται εντός του σταδίου.

 width=Ένα καράβι και ένας δρομέας πλέον έχουν δώσει χρώμα στις κερκίδες, ενώ, όπως αναφέρει στον “Χρόνο” ο πρόεδρος του σταδίου Γιώργος Μαυρίδης, η συνεργασία με τον Στ. Γκεβρέκη δεν αφορά μόνο στις κερκίδες, αλλά στόχος είναι να πραγματοποιηθεί γενικός εξωραϊσμός του χώρου.

Με όμορφες ζωγραφιές θα τοποθετηθεί η σήμανση του σταδίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο. Πρόκειται για έναν πρωτότυπο τρόπο για να δει κανείς που είναι το γήπεδο μπάσκετ, το αναψυκτήριο, το γήπεδο τένις, το γήπεδο στίβου κλπ. Επίσης, η σήμανση θα γίνει επίσης με πρωτότυπο τρόπο, δηλαδή με ζωγραφιές καρτούν δια χειρός Στάθη Γκεβρέκη.

Τα καρτούν θα προειδοποιούν, για παράδειγμα, ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο με οχήματα, ποδήλατα ή με κατοικίδια, θα παρακινούν τους δημότες να σέβονται τον δημόσιο χώρο, και άλλα. “Θέλουμε να γίνουν συνολικές παρεμβάσεις, που θα κάνουν το στάδιο πιο όμορφο“, εξηγεί ο Γιώργος Μαυρίδης.

 width=