Γ’ Εθνική: Ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης με αναφορές στις άλλες δύο ομάδες του νομού Ορφέα και Άρη Αβάτου

 

Ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό με κάθε επισημότητα ότι τη νέα σεζόν θα κατέβει κανονικά να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εξέδωσε η Ασπίδα Ξάνθης, που επισημοποίησε ότι προπονητής της θα είναι ο Χρήστος Σαμαράς με βοηθό τον Σήφη Λαδόπουλο.

Η ανακοίνωση εκφράζει επίσης ευχές σε Ορφέα Ξάνθης και Άρη Αβάτου για καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και διευκρινίζεται ότι οι τρεις σύλλογοι θα είναι αντίπαλοι  μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και μόνο για τα 90 λεπτά που θα διαρκούν οι μεταξύ τους αγώνες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πολλά λόγια δεν χρειάζονται και τις πιο πολλές φορές είναι περιττά. Τα ΙΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ της ΑΣΠΙΔΑΣ θα εμφανισθούν κανονικά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Με αίσθημα ευθύνης στην ιστορία της ομάδας μας και σεβασμό στα επιτεύγματά της, με πιο πρόσφατο το Πανελλήνιο Ρεκόρ του απολύτου των νικών (26 στα 26), γνωστοποιούμε στο φίλαθλο κοινό ότι δεν θα πάμε για βόλτα στη Γ’ Εθνική.

Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι μοναδικός γνώμονας των επιλογών μας ήταν, είναι και θα είναι το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ. Προπονητής μας θα είναι ο Χρήστος Σαμαράς και συνεργάτης του ο Σήφης Λαδόπουλος. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών της ομάδας μας που παραμένουν στο ρόστερ και οι μεταγραφές μας.

Ευχόμαστε στις άλλες δύο ομάδες της ΞΑΝΘΗΣ που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική, δηλαδή (κατ’ αλφαβητική σειρά) στον ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ και τον ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ καλή επιτυχία. Ως εκ περισσού, αν και αυτονόητο, δηλώνουμε ότι η αντιπαλότητα μας περιορίζεται ΜΟΝΟ στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κατά τη διάρκεια των μεταξύ μας αγώνων.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες της Ξάνθης καλή ποδοσφαιρική χρονιά και στον ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ να συνεχίσει αυτό που κάνει εδώ και τριάντα (30) χρόνια: να πρεσβεύει το ποδόσφαιρο της ΞΑΝΘΗΣ στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Καλούμε τους εκατοντάδες ΑΣΠΙΔΑΙΟΥΣ σε εγρήγορση. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής