Την Παρασκευή οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων σε Α2 Ανδρών και γυναικών για … Άθλο Ορεστιάδας και Νίκη Αλεξανδρούπολης

Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία
15 Ιουλίου 2018 / 09:30
Ως αρχηγός ομάδας στην πρεμιέρα του «Σκάσε και κολύμπα» η Πηγή Δεβετζή
15 Ιουλίου 2018 / 10:22

Την Παρασκευή οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων σε Α2 Ανδρών και γυναικών για … Άθλο Ορεστιάδας και Νίκη Αλεξανδρούπολης

 

Στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στις 20/7 οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Γυναικών που αγωνιζονται ο Άθλος Ορεστιάδας και η Νίκη Αλεξανδρούπολης, αλλα και αλλων πρωταθλημάτων όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία.

Βέβαια ο Άθλος Ορεστιάδας έχει καποιες ελπίδες ανόδου στην Volley league ώστε να αντικαταστήσει τον Εθνικό Πειραώς που αποχώρησε, ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα μπεί στην κλήρωση της Α2 Ανδρών, όπου θα είναι ο τελικά ο ΑΟ Σερρών παρά την φημολογία απόσυρσης, όχι όμως ο Άρης.

Οι ομάδες της Α2 Γυναικών που θα γίνει σε 2 ομίλους

Β’ όμιλος: Νίκη Αλεξανδρούπολης, Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, Ασκληπιός Τρικάλων, ΑΣ Γιάννενα, ΓΣ Δράμας, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Ένωση Ελασσόνας, ΑΟ Καβάλας, ΑΣΚ Λαγκαδάς, ΕΑ Λαρίσης, Ναύαρχος Βότσης, Νέα Γενεά, ΕΟ Σταυρούπολης.

*Στην Α2 Γυναικών στον Β’ Όμιλο ο ΑΟ Νέας Βύσσας έκανε επιλογή χαμηλότερης κατηγορίας και με απόφαση του ΔΣ δεν αντικαταστάθηκε.

Οι ομάδες της Α2 Ανδρών που θα γίνει 3 ομίλους

Β’ όμιλος: Άθλος Ορεστιάδας, Αναγέννηση Άρτας, Απόλλων Καλαμαριάς, Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΣΠΑ Καρδίτσας, Μακεδονικός, Νέστορας, Νίκη Αιγινίου, ΑΕΝ Πανοράματος, Πήγασος Πολίχνης, ΣΦΚ Πιερικός, ΑΟ Σερρών, ΧΑΝΘ.

*Στην Α2 Ανδρών στον Β’ Όμιλο τελικά δήλωσε συμμετοχή ο ΑΟ Σερρών, όχι όμως ο ΑΓΣ Ιωαννίνων και με απόφαση του ΔΣ δεν αντικαταστάθηκε, αν και κάποιοι ήλπιζαν πως ο Άρης θα δήλωνε συμμετοχή και θα διεκδικούσε την κενη θέση.

Σχόλια

comments

Comments are closed.