Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία

 

Η ώρα της στέψης έφτασε! Μετά από έναν μήνα και μια μέρα και 63 παιχνίδια, ήρθε η στιγμή για τον μεγάλο τελικό του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Η Γαλλία αντιμετωπίζει την Κροατία και το ThrakiSportS όπως κάνει από την αρχή της διοργάνωσης, σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών.

Αυτές βασίζονται στα πονταρίσματά τους στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Ένας τελικός είναι πάντα τελικός, ωστόσο αυτή τη φορά σύμφωνα με τους συμμετέχοντες του παιχνιδιού έχει φαβορί και αυτό ακούει στο όνομα Γαλλία.

Δύο στους τρεις συμμετέχοντες εκτιμούν ότι η Γαλλία θα στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια κερδίζοντας μάλιστα τον τελικό είτε στην κανονική του διάρκεια είτε έστω στην παράταση. Το 65% ποντάρει στη νίκη της Γαλλίας. Επικράτηση της Κροατίας βλέπει το 23%. Το υπόλοιπο 12% έχει ποντάρει στην ισοπαλία, δηλαδή εκτιμά ότι ο τελικός θα κριθεί στα πέναλτι.

Δημοφιλέστερο σκορ με 10% είναι το 2-1 υπέρ της Γαλλίας. Κοινώς, ένας στους δέκα συμμετέχοντες στο παιχνίδι ποντάρει στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ακολουθεί το 2-0. Το 1-1 είναι το πιο δημοφιλές σκορ από τις ισοπαλίες και το 2-1 υπέρ της Κροατίας ακολουθεί.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME