ΕΠΣ Έβρου: Πρόεδρος της ΑΕ Διδυμοτείχου ο Πασχάλης Σωτηρούδης! Περιορίζεται σε εξαμελές το νέο ΔΣ…

 

Ο Πασχάλης Σωτηρούδης θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ΑΕ Διδυμοτείχου που με το νέο ΔΣ της ομάδας θα προσπαθήσουν να βγάλουν από το αδιέξοδο την ιστορικη ομάδα του Βόρειου Έβρου.

Μεχρι στιγμής πέρας της παραίτηση του προέδρου της ομάδας Νίκου Τσουλκανακη, έχουν παραιτηθεί  και τα μέλη Αντωνιάδης, Μπιλιακάκης, Διαγκάκης, Γκουντινάκης, Τσιμπανλιωτης, Χατζόπουλος, Τσινουδης, Κηπουρος, Μπουρουλιτης και Τσινούδης.

Ο επιχειρηματιας Πασχάλης Σωτηρούδης, ήταν μέλος και της προηγούμενης διοίκησης και γιος του παλαίμαχου αμυντικού και ενός εκ των καλύτερων παικτών που πέρασαν από την ΑΕΔ, του Νίκου Σωτηρούδη. Ο ίδιος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ανέφερε:

“Όλα τα ωραάα έχουνε ένα τελος. Νόμος. Ανεβαίνεις και πέφτεις. 4 Χρόνια φανταστικά, χαρά, λύπη, εκτόνωση, ενθουσιασμός. 4 Χρόνια μιας τρελής πορείας. Το θέμα δεν είναι ότι χάνει το Διδυμότειχο, χάνει όλος ο Έβρος άτομα που δώσανε τα πάντα για να είμαστε ψηλά, μηδενός εξαιρουμένου. Ξεπεράσαμε εαυτούς.και ένας πρόεδρος πραγματικά Απίστευτος. Πρώτα σαν άνθρωπος και μετά όλα τα άλλα. Τώρα ναι, δύσκολα. Τ γνωρίζουμε, αλλά να πω κάτι, δεν θα το αφήσουμε. Θα το παλέψουμε και θα το ανεβάσουμε όπως πρέπει και όταν πρέπει. Χρειάζονται όλοι. Η ΟΜΑΔΑ τώρα έχει ανάγκη. Κανένας δεν περισσεύει. ΑΕΔ”.

Η ανάρτηση της ΑΕΔ:

Μετά και την τελευταία αποχώρηση σήμερα του Κώστα Αντωνιάδη, η διοίκηση της ΑΕΔ διαμορφώνεται ως εξής :

Πρόεδρος :Σωτηρούδης Πασχάλης
Αντιπρόεδρος : Μπροντίδης Δημήτριος
Γραμματέας:Καραντουμάνης Αποστόλης
Ταμίας:Χαβουζούδης Νικόλαος
Έφορος:Γκίκας Γεώργιος
Μέλος:Κουρτελάκης Γεώργιος

Η εξαμελής αυτή διοίκηση, αποτελούμενη από τα εναπομείναντα μέλη και δύο νέες προσθήκες, αναλαμβάνει να τρέξει την καθημερινότητα της ομάδας και όλα τα θέματα που την απασχολούν. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν επαφές και με αλλα άτομα, που θα προστεθούν στην διοίκηση,όπως επίσης θα ανακοινωθούν και οι προπονητές για την πρώτη ομάδα αλλα και για τις ακαδημίες.