Πέταξε την “βόμβα” ο Έβρος Σουφλίου! Ο αρχηγός της ΑΕΔ Χρήστος Γιαννόπουλος αλλάζει μετά από 14 χρόνια στρατόπεδο

 

Μετά από 14 χρονια ο αρχηγός της ΑΕ Διδυμοτείχου αλλάζει στρατόπεδο και θα φορά την φανέλα της άλλης μεγαλης ομάδας του νομού του Έβρου Σουφλίου.

Ο αρχισκόρερ τετράκις της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Γιαννοπουλος είναι το μπαμ που ετοίμαζε εδώ και λίγες μέρες ο Έβρος Σουφλίου, που με την νέα διοικηση που εξελέγη δείχνει πως θέλει να επανέλθει στην κορυφή και να επιστρέψει στις επιτυχίες και στους τίτλους. Προσεχώς θα ανακοινωθούν και άλλες σημαντικές μεταγραφές.

Ο 32χρονος φορ από την Σιταριά Διδυμοτείχου, γιος παλιού ποδοσφαιριστή, αν και ξεκίνησε ως … τερματοφύλακας στην ακαδημία της ΑΕΔ και αθλητής στίβου στους Μυρμιδόνες Διδυμοτείχου έχοντας επιτυχίες στο ακόντιο (θαυμάζοντας από κοντά τον συμπατριώτη Κώστα Γκατσιούδη), αλλά και στο μήκος, τελικά κατέληξε στο ποδόσφαιρο, βομβάρδίζοντας με την ΑΕΔ τα αντίπαλα διχτυα, κανοντας ένα διάλειμμα στις Σέρρες λόγω σπουδών, αφού αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Σερρών για μια χρονιά. Πλέον όλοι ελπίζουν οτι και με την φανέλα του Έβρου Σουφλίου θα κανει το ίδιο και για 5η φορά θα αναδειχθεί πρώτος σκορερ στο πρωταθλημα.

H ανακοίνωση του Έβρου σουφλίου: Το ΔΣ του Έβρου Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού Χρήστου Γιαννόπουλου από την ΑΕ Διδυμοτείχου. Ο επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ της Α’ Έβρου και αρχηγός της ομάδας της ΑΕΔ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία και θα είναι από τους βασικούς πυλώνες της προσπάθειας μας για την επιστροφή του Εβρου εκεί που ανήκει δηλαδή στην κορυφή, Καλώς ορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Έβρου και του ευχόμαστε να είναι υγιής ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Συνεχίζουμε….