Γ’ Εθνικη: Μεταγραφή εις διπλούν στην Αττική για τον πορτιέρο της Δόξας Προσκυνητών Γιάννη Νικολίτσα

 

Στην Γ’ Εθνική αλλά όχι στην Δόξα Προσκυνητών πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργίτης ταλαντούχος τερματοφύλακας με καριέρα και στην Ιταλία Γιάννης Νικολίτσας.

Ο 21χρονος Νικολίτσας που εντυπωσίασε την φετινή σεζόν αγωνιζόμενος στην κυπελλούχο Δόξα Προσκυνητών, πιάνοντας μάλιστα και το τελευταίο πέναλτι στον τελικό μετην Δόξα width= Ν. Σιδηροχωρίου, περιμένει την μεταγραφή του όχι μονο σε ομάδα, αλλά και στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών και ετσι αποχαιρετά μετά από ενα χρόνο την Κομοτηνή, αν και είχε προτάσεις από ομάδες της Θράκης και τον Νίκο Μπαχαρίδη που τον ήθελε και φέτος στην ομάδα του τον Ίασμο.

Ο «Ιταλός» όπως τον λένε, μελετά ήδη προτασεις ομάδων Γ’ εθνικής της Αττικής αλλά και του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, αφού το βιογραφικό του είναι αρκετά πλούσιο για την ηλικία του.Ο ύψους 1.92 πορτιέρο αγωνιζόταν πριν τους Προσκυνητές ,πέρυσι στον ιστορικό Παναυπλιακό και ξεκίνησε την καριέρα του από το Κουτσοπόδι Αργολίδας. Συνέχισε  στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, και κατόπιν στην Προβερτσέλι στην Serie B΄ Ιταλίας, όπου ήταν ο 3ος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας και βασικός με την Primavera. Το επόμενο καλοκαιρι πήρε μέρος στην προετοιμασία της παιδικής ομάδας της Γιούβε σε φιλικά και στην προετοιμασία στην Ελβετία μαζί με τον διεθνή πια Τάσο Δώνη και τον πρωην του Πανθρακικού,  Άλμπερτ Ρούσσο (δεξιά φώτο), αλλά το ιταλικό «όνειρο» δεν συνεχίστηκε.

Επέστρεψε  Ελλάδα και στον Αστέρα Τρίπολης, συνέχισε στον Παναργειακό, στον Παναυπλιακό και στον Πανασιναικό όπου  έδωσε βάρος και στο διάβασμα, και μελετά με προσοχή την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, ελπίζοντας με τις εμφανίσεις να προκαλέσει ξανά το ενδιαφερον σκάουτερ από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.