ΕΠΣ Έβρου: Κατεβαίνει κανονικά στο πρωτάθλημα η ΑΕ Διδυμοτείχου με ομάδα «ειδικού σκοπού» και Δ.Σ «εκτάκτου ανάγκης»

 

Την απόφαση να κατέβει κανονικά στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου έλαβε το σώμα της γενικής συνέλευσης της ΑΕ Διδυμοτείχου, μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Αν και εκφράστηκαν και κάποια παράπονα ότι η ανταπόκριση κόσμου και φορέων θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, εντούτοις η συσπείρωση κρίθηκε αρκετά ικανοποιητική και αποφασίστηκε την προσεχή χρονιά η ομάδα να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα, έστω και αν δεν θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η χρονιά να χαρακτηριστεί «ειδικού σκοπού», να δοθεί έμφαση στις ακαδημίες της ΑΕΔ και την ομάδα διοικητικά να την τρέξει ένα διοικητικό συμβούλιο «εκτάκτου ανάγκης». Ακολούθησε εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου, στο οποίο θα μετέχουν και ορισμένα από τα μέλη του απερχόμενου, «παντρεύοντας» την περσινή με τη νέα χρονιά.

Κατά συνέπεια, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΔ, βγήκε «λευκός καπνός» καθώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η ΑΕΔ θα εκδώσει το Σάββατο αναλυτική ανακοίνωση με το νέο ΔΣ της ομάδας και τα επόμενα βήματα.