Τέσσερα μετάλλια και πανελλήνια ρεκόρ για ΝΟΑ, ατομικά ρεκόρ και κέρδη για το μέλλον για τους κολυμβητές του ΟΦΘΑ

 

Μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα κέρδη που αποκόμισε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης από τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης.

Η ανακοίνωση του Ομίλου:

Με μια συμμετοχή στην οχτάδα και τέσσερα νέα ατομικά ρεκόρ έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης για τον Ο.Φ.Θ.Α.
Με τη φετινή συμμετοχή, ο Ο.Φ.Θ.Α. συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια στο χώρο της Τεχνικής Κολύμβησης. Αυτή τη χρονιά τον Ο.Φ.Θ.Α. εκπροσώπησαν τρείς αθλητές στην κατηγορία Παίδων –Κορασίδων , ο Μπάμπης Σωτηριάδης, η Άννα- Μαρία Παπαζολούδη και η Χριστίνα Αγοράκη. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέδειξαν με την παρουσία τους πως για ακόμη ένα χρόνο, η δουλειά και η προσπάθειά τους απέδωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Αναλυτικά:
Μπάμπης Σωτηριάδης (κατηγορία Παίδων):
8η θέση στα 400μ. διπλά πέδιλα με επίδοση 04:17.18 (νέο ατομικό ρεκόρ)
10η θέση στα 50μ. διπλά πέδιλα με επίδοση 00:23.60 (νέο ατομικό ρεκόρ)
12η θέση στα 200μ. διπλά πέδιλα με επίδοση01:58.52 (νέο ατομικό ρεκόρ)

Άννα- Μαρία Παπαζολούδη (κατηγορία Κορασίδων):
12η θέση στα 400μ. διπλά πέδιλα με επίδοση 04:31.33
12η θέση στα 50μ. διπλά πέδιλα με επίδοση 00:26.86
14η θέση στα 100μ διπλά πέδιλα επίδοση 00:57.68 (νέο ατομικό ρεκόρ) 18η θέση στα 200μ. διπλά πέδιλα με επίδοση 2:07.92

Χριστίνα Αγοράκη (κατηγορία Κορασίδων):
23η θέση στα 50μ. διπλά πέδιλα με επίδοση 00:30.08

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή του Ν.Ο. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ Ελευθέριο Μπουρουλίτη για την παρουσία του, με την οποία κατάφερε να κατακτήσει 4 συνολικά μετάλλια, αλλά και να πραγματοποιήσει 2 πανελλήνια ρεκόρ στα αγωνίσματα των 50μ διπλά πέδιλα και στα 100μ διπλά πέδιλα στην κατηγορία Παμπαίδων Β’ και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Τεχνικό σύμβουλο του τμήματος της Τεχνικής Κολύμβησης και ομοσπονδιακό προπονητή, κύριο Ιωάννη Καλαϊτζογλίδη , για την υποστήριξη και βοήθειά του για ακόμη μια χρονιά .Επίσης, να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, αλλά και στην προπονήτρια του τμήματος, Χρυσάνθη Τυλιγαδά, για το χρόνο, την αφοσίωση και πάνω απ΄ όλα την υποστήριξη που τους προσέφερε.

Κλείνοντας, καλούμε όλους εσάς να γνωρίσετε το άθλημα της ταχύτητας στο νερό και να ενταχθείτε στο τμήμα της τεχνικής κολύμβησης. Ευχόμαστε του χρόνου το τμήμα να μεγαλώσει, ώστε να εκπροσωπηθεί και σε μικρότερες κατηγορίες ( Προαγωνιστική ,Παμπαίδων /Παγκορασίδων Α‘/ Β’) μιας και αυτό στον σύλλογό μας είναι δυνατό δεδομένου του πλήθους των αθλητών μας. Το μόνο που αρκεί είναι να αγκαλιάσουν την Τεχνική Κολύμβηση τόσο οι αθλητές, όσο και οι γονείς τους .

Προς το παρόν ας ευχηθούμε καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι στο τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης . Τη σκυτάλη όμως από την Πέμπτη παίρνει το τμήμα της Κλασσικής Κολύμβησης με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’ –Β΄ στην πόλη του Βόλου ( 12/7/2018 έως 15/7/2018) και στην συνέχεια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ –ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στην πόλη της Θεσσαλονίκης ( 19/7/2018 έως 22/7/2018).