ΕΠΣ Θράκης: Τέλος οι Γκογκογκόλ και Πενόπουλος από την Βιστωνίδα Κοπτερού

 

Μπορεί η Βιστωνίδα Κοπτερού να είναι η πρωταθλήτρια των μεταγραφών στην ΕΠΣ Θράκης με τον αρχισκόρερ Αμέτ Ερκαν να αποτελεί μέχρι στιγμής το “μπαμ” του καλοκαιριου, ωστόσο στην ομάδα έχουμε και κάποιες αποχωρήσεις.

Έτσι μετά τους Δημήτρη Πουλακίδα ποy θα συνεχίσει με διπλό ρόλο στον Πανθρακικό, Ισμαήλ Μπαιράμ ή Ντίντα, Γκιρετλή Ναζημ που επέστρεψαν στον Ίασμο, Μπιμπασί Αλή,  Ιμπίς Ριδβάν, Μουσταφά Οντέρ, Αμέτ Αμέτ και Μουμιν Σαλή, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν ο σκορερ της ομάδας Δημήτρης Γκογκος και ο Γιώργος Πενόπουλος.

Οι δυο πρωην παίκτες της Ξυλαγανής που βοήθησαν από το Γενάρη όταν ήρθαν από την Ξυλαγανή μαζί με τον Δημήτρη Πουλακίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης, αποχωρούν από την Κομοτηνή αφού ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους.

O Πενόπουλος που σπουδάζει κοινωνική διοίκηση κατάγεται από την Θεσσαλονικη και στο παρελθόν πλην του Κοπτερού αγωνίστηκε σε Ορφέα Ξυλαγανής, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Κόσμιο, Αγ. Γεωργιο Κρήνης και τις ακαδημιες του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Γκόγκος ή «Γκογκογκόλ» όπως τον φώναζαν στις ομάδες του, επέστρεψε φέτος στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστραγαλο και είχε 3 τέρματα με την φανέλα της Ξυλαγανής και πάνω από 20 στο σύντομα διαστημα του στοΚοπτερό, πετυχαινοντας μαλιστα 7 στον αγωνα με το Αγιοχώρι. Στο παρελθόν ο 24χρονος φορ και μεταπτυχιακός πλέον φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής έχει παίξει σε Ηρακλή Έδεσσας, Εδεσσαϊκό, Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων και Κοσμιο.

Πάντως η διοίκηση του Κοπτερού συνεχίζει το κυνήγι κορυφαίων παικτών, αφού μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει πλην του Ερκάν τους Αλεξακούδη, Τρέσαλο, Θεοδωρίδη, Σεφκετ Σελήμ, Εφτουν, Μαγκούτα, Χαρταλάμη.