ΕΠΣ Έβρου: “Μπαμ” για την Δόξα Θεολόγου που απέκτησε τον MVP Ηλία Οτέμπερη από τον Ορέστη Ορεστιάδας

 

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί εκτος από την ΕΠΣ Θράκης και στην ΕΠΣ Καβάλας και στις ομάδες της Θάσου με την Δόξα Θεολόγου να κάνει το μπαμ και να αποκτά τον Ηλία Οτέμπερη του Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος στον μέγαλο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Έβρου, μετά την διοικητική αβεβαιότητα σύμφωνησε και θα συνεχίσει στην ομάδα της Θάσου με την οποία αγωνιστηκε και στο παρελθόν, η οποία εχει φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους στην ΕΠΣ Καβάλας. Ο 22χρονος Οτέμπερης ξεκίνησε από την ομάδα του χωριού του την Ασπίδα Θουρίου, από όπου πήγε στον Έβρο Σουφλίου αγωνιζόμενος στην Δ΄Εθνική σε μικρή ηλικία. Λόγω σπουδών βρέθηκε στην Καβάλα όπου αγωνίσθηκε στην Γ΄Εθνική με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και συνέχισε στην Δόξα Θεολόγου Ποτού στην Θάσο και από πέρυσι επέστρεψε στον Έβρο για τον Ορέστη για 2 χρόνια πριν επιστρεψει και πάλιστην Θάσο.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Θάσου: Η Δόξα Θεολόγου ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Ηλία Οτεμπερη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία !!!!

Φωτογραφία του χρήστη ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΤΟΥ ΘΑΣΟΥ.