ΕΠΣ Έβρου: Εικόνα διάλυσης στην ΑΕ Διδυμοτείχου! Εννέα παραιτήσεις από το ΔΣ, αβέβαιο μέλλον και «μαύρη σελίδα» ενόψει…

 

Οι παραιτήσεις Μπιλιακάκη και Διακάκη αποδείχθηκε ότι ήταν μόνο η αρχή. Η παραίτηση του προέδρου Νίκου Τσουλκανάκη οδήγησε σε ντόμινο άλλων έξι παραιτήσεων από το ΔΣ της ΑΕ Διδυμοτείχου, που θεωρητικά είχε θητεία ως την επόμενη χρονιά. Συνολικά φτάσαμε τις εννιά. Με το ζόρι απέμειναν πέντε άτομα.

Ήταν αναμενόμενο να διαπιστώσουν ότι μόνοι τους δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της διοίκησης ενός τόσο ιστορικού σωματείου, που πέρυσι εκπροσώπησε τον Νομό Έβρου στα εθνικά πρωταθλήματα. Νέος πρόεδρος δεν αναδείχθηκε και όλα πλέον είναι στο τραπέζι, ακόμα και ο διορισμός διοίκησης από το Πρωτοδικείο Ορεστιάδας και η μη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Πριν συμβεί αυτό, τα μέλη και οι φίλοι της ΑΕΔ καλούνται σε έκτακτη Γενική Συνέλευση το απόγευμα της Πέμπτης και επαναληπτική την Παρασκευή αν δεν υπάρξει απαρτία. Εκεί θα επιδιωχθεί να ανακληθεί η απόφαση Τσουλκανάκη (κατά τα πρότυπα Παντελίδη με την ΠΑΕ Νίψας) και εφόσον αυτό δεν ευδοκιμήσει και δεν βρεθεί μια διάδοχη κατάσταση να σηκώσει το βάρος, όλα τα σενάρια θα είναι ανοιχτά.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΔ, που έχει ως εξής:

Μετά την παραίτηση του προέδρου της ομάδας Κου Τσουλκανακη και των μελών: Μπιλιακακη, Διαγκακη, Γκουντινακη, Τσιμπανλιωτη, Χατζόπουλου, Τσινουδη, Κηπουρού, Μπουρουλιτη, διενεργήθηκε χτες συμβούλιο από τα εναπομείναντα μέλη σε μια προσπάθεια ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου και εκλογής νέου προέδρου, δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν και ως εκ τούτου συγκαλείται ΈΚΤΑΚΤΗ γενική συνέλευση φίλων και μελών της ομάδας για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης που θα αφορά το μέλλον του συλλόγου.
Καλούνται όλοι οι φίλοι, τα μέλη και οι παλαίμαχοι της ομάδας αύριο στις 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου,σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα γίνει την επόμενη μέρα ίδια ώρα,αν και πάλι αυτό είναι αδύνατο η ομάδα θα καταλήξει στην λύση του πρωτοδικείου, τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η ομάδα μας δεν περισσεύει κανείς.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μπροντίδης, μέλος του απερχόμενου ΔΣ, ανέφερε:

Εποχές 2010 θυμίζει η ομάδα μας μετά την χρυσή τετραετία 2014-18 και τότε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο έψαχνε να βρει διάδοχη κατάσταση στην ομάδα μας αφήνοντας και από πάνω πολλά χρέη στην ομάδα ,σήμερα η ομάδα είναι καθαρή από τα χρέη του παρελθόντος γιατί αυτή η διοίκηση ξόφλησέ όλα τα παλιά χρέη και με αποδείξεις .!!!!! Ο πρόεδρος του νυν διοικητικού συμβουλίου και πολλά από τα μέλη αυτής παραιτήθηκαν, μερικοί πριν μερικούς μήνες κι άλλοι πριν από μερικές ημέρες αφήνοντας το ΔΣ μόνο με πέντε άτομα τα οποία από μόνα τους δεν μπορούν να τρέξουν την ομάδα, το εύκολο θα ήταν και για μας να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι, ειδικά για κάποιους που έχουμε βιώσει και την προηγούμενη κατάσταση το 2010 . Μεγάλο λάθος μας ήταν που δεν κάναμε προσπάθεια να φτιάξουμε νέο διοικητικό σχήμα αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος που θα είχαμε και πολύ χρόνο. Κάποιοι απο μας νομίζαμε ότι θα πορευτούμε με αυτούς που μείναμε στα τέλη Απριλίου μέχρι την επόμενη χρόνια που ειναι και η λήξη της θητείας του ΔΣ ,αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε ,παραιτήθηκε ο πρόεδρος και κάποια αλλα μέλη αφήνοντας την ομάδα στην ουσία χωρίς διοίκηση και τώρα μερικές μέρες πριν λήξη η προθεσμία για τις δηλώσεις που πρέπει να γίνουν στην ΕΠΣ η ομάδα να μην εχει ΔΣ και να γίνεται προσπάθεια να βρεθούν άτομα να στελεχώσουν το ΔΣ για να μην φτάσει η ομάδα στο σημείο να μην κατέβει στο πρωτάθλημα κάτι που θα ειναι ότι χειρότερο έχει συμβεί απο την ίδρυση της το 1933. Ελπίζω ότι τις επόμενες μέρες να γινει κάτι και να μην γραφτεί η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΔ.!!!!!