Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τον μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο

 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπαίνει στην τελική του ευθεία. Στις 21:00 το βράδυ στην Αγία Πετρούπολη η Γαλλία κοντράρεται με το Βέλγιο, σε ένα μεγάλο γειτονικό ντέρμπι, με τη νικήτρια ομάδα να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το ThrakiSportS World Cup Predictor Game, καθώς απομένουν πλέον μόνο τέσσερα παιχνίδια για να έχουμε τελικό νικητή. Πάνω από 250 θρακιώτες, φίλοι και αναγνώστες του ThrakiSportS αλλά και άνθρωποι του αθλητισμού της περιοχής (και όχι μόνο) συμμετείχαν στην προσπάθεια. Δώδεκα συνολικά επέλεξαν κάποια στιγμή να εγκαταλείψουν και να αποσυρθούν. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν και συνολικά 26 έχουν μαθηματικές έστω πιθανότητες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, δεδομένου ότι απομένουν 12 βαθμοί να μοιραστούν στα προσεχή 4 παιχνίδια.

Το πρώτο από αυτά είναι ο ημιτελικός ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο και το ThrakiSportS όπως κάνει κάθε μέρα από την έναρξη του Μουντιάλ στις 14 Ιουνίου σας παρουσιάζει τα στατιστικά στοιχεία για τις προβλέψεις των Θρακιωτών συμμετεχόντων στο παιχνίδι που διοργανώνουμε.

Φαβορί λοιπόν στον αποψινό ημιτελικό σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS World Cup Predictor είναι το Βέλγιο. Σε αυτό ποντάρει σχεδόν ένας στους δύο, το 51% των διαγωνιζομένων. Νίκη της Γαλλίας στα 90 ή στα 120 λεπτά της αναμέτρησης βλέπει το 33%. Το υπόλοιπο 16% εκτιμά ότι ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος και θα οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Αναφορικά με το σκορ πάντως, δημοφιλέστερο είναι το 2-1 υπέρ της Γαλλίας, έστω και αν η Γαλλία για τους περισσότερους δεν είναι το φαβορί. Όσοι την προβλέπουν πάντως μαζικά ποντάρουν στο 2-1 υπέρ της, με αποτέλεσμα το σκορ αυτό να συγκεντρώνει το 8%. Ενα 7% συγκεντρώνει η ισοπαλία 2-2 που είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο σκορ. Το 2-1 υπέρ του Βελγίου προβλέπει το 5%. Μπορεί το 51% να βλέπει νίκη Βελγίου, ωστόσο υπάρχει μεγάλη διάσπαση στα σκορ αυτής της νίκης.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ 60 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 64 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: