Γ’ Εθνική: Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη για τον φόργουορντ της Ασπίδας Ξάνθης Πέτρο Σαββίδη

 

Στον Αίαντα Ευόσμου θα συνεχίσει ο φοργουορντ της Ασπίδας Ξάνθης Πέτρος Σαββίδης.

Ο Καβαλιωτης φοιτητής στην Κομοτηνή, επιστρεφει στην Θεσσαλονίκη μετά από 2 χρόνια αφού αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα του Αρη Θεσσαλονίκης. Έτσι η Ασπίδα Ξάνθης μετά τον Γρούδο και Γκέλιο χάνει έναν ακόμα καλοθοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση του Αιαντα: «Η ομαδα μας καλωσορίζει τον 20χρονο guard ύψους 2.02 ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΕΤΡΟ ο οποίος αποτέλεσε έναν απο τους πρώτους στόχους του προπονητή μας Φοίβου Γυμνοπουλου.

Τις χρονιές 2013-16 αγωνιζόταν στον Αρη Θεσσαλονίκης έπειτα στην Α2 εθνική κατηγορία με την ομαδα της Καβάλας κ τελευταια ομαδα του η Ασπίδα Ξάνθης Β εθνική.

Καλη χρονια με υγεια ΠΕΤΡΟ!!!!Δηλωσεις Πέτρου Σαββιδη :

Ειμαι χαρούμενος πού θα αγωνιστώ σε ένα ιστορικό σωματείο που εχει αναδείξει μεγαλους αθλητές. Ενώ είχα προτάσεις απο μεγαλύτερη κατηγορία θεώρησα το προγράμμα του προπονητή (πιστη στους νέους αθλητές) κ την δουλεια που γινεται στον ΑΙΑ οτι είναι τα στοιχεία τα οποία θα με βοηθήσουν να εκπληρώσω τους στόχους κ τα όνειρα που εχω για το μπασκετ. Ευχάριστω τον ΑΙΑ κ τον προπονητή Φοιβο Γυμνοπουλο μέσα από την δουλειά μου κ την προσήλωση μου ελπίζω να βοηθήσω την ομαδα».