Super League: Σκέφτεται το μέλλον του ο «Τόρο» που έχει πρόταση και από την Ξάνθη!

 

Ο Βασίλης Τοροσίδης, μίλησε στην Έρα Σπορ για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα αλλά και για τις προτάσεις που έχει στα… χέρια του από ομάδες του εξωτερικού αλλά και την Ξάνθη, στην οποία τόνισε για άλλη μια φορά πως θα κλείσει τη καριέρα του.

Σχετικά με το δικό του μέλλον ανέφερε πως από Ελλάδα η μόνη πρόταση που έχει είναι αυτή της Ξάνθης, αλλά σε αυτήν θα επιστρέψει σε δύο με τρία χρόνια για να κλείσει την καριέρα του. Αναλυτικά δήλωσε για το δικό του μέλλον: «Είμαι ελεύθερος, καθώς τελείωσε το συμβόλαιό μου με την Μπολόνια. Αυτήν τη στιγμή ξεκουράζομαι, σκέφτομαι, είναι η πρώτη χρονιά στην καριέρα μου που είμαι ελεύθερος να σκεφτώ το μέλλον μου. Μιλάω με κάποιες ομάδες από το εξωτερικό, από δύο, τρεις χώρες. Δεν θέλω να βιαστώ να πάρω μία απόφαση και να το μετανιώσω. Από Ελλάδα δεν έχω κάτι, πέραν της Ξάνθης στην οποία θα τελειώσω την καριέρα μου. Όχι όμως τώρα. Θέλω ακόμη δύο, τρία χρόνια και θα κλείσω την καριέρα μου».

Ακόμη ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας μίλησε και για το μέλλον του σε αυτή: «Το είχα πει και μετά το τελευταίο ματς με την Κροατία ότι θα είμαι πάντα διαθέσιμος για την Εθνική. Κοιτάζω την ομάδα και όχι το προσωπικό. Εύχομαι να βγαίνουν νέα παιδιά, διότι δυστυχώς βγαίνουν με δυσκολία. Οι ομάδες τα εμπιστεύονται δύσκολα, αν και αυτό έχει αλλάξει με την κρίση. Κάποια παιδιά παίρνουν μεταγραφή όπως ο Μαυροπάνος. Το ταλέντο υπάρχει στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, η νοοτροπία λείπει».

Δε θα μπορούσε, όμως να μη μιλήσει και για το Μουντιάλ, για το οποίο είπε: «Είχα δηλώσει πριν τους αγώνες ότι θα ήθελα έναν τελικό Βραζιλία- Αργεντινή. Για μένα έχουν όλοι από 25% πιθανότητες. Αξίζει να πάρει ένα Μουντιάλ η Αγγλία. Κι εγώ θα ήθελα να το πάρει, αν και θα με βόλευε να πω Κροατία ή Βέλγιο, από τις οποίες αποκλειστήκαμε. Δεν χρειαζόταν να φτάσουν στον ημιτελικό για να πούμε ότι αποκλειστήκαμε από δύσκολες ομάδες. Δεν μετριάζεται η πικρία μας για τον αποκλεισμό, ακόμη κι αν φτάσουν στον τελικό. Όταν δεν συμμετέχεις σε μία τέτοια διοργάνωση είναι πικρό. Τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω. Έχω παίξει σε δύο Μουντιάλ, αλλά όταν χάνεις μία τέτοια διοργάνωση, είναι δύσκολο για έναν παίκτη. Από το τουρνουά, μου έχουν μείνει οι εκπλήξεις, με τους μεγάλους που έχουν μείνει έξω. Όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση τρία, τέσσερα, ήταν ανταγωνιστικά μέχρι το τέλος».

Δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ όλα όσα δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης στην Έρα Σπορ.