Football League: Τέλος από την Παναχαϊκή ο Σπύρος Βρονταράς

 

Μετά τον Χαλκιά και ο έτερος γκολκίπερ της Παναχαϊκής Σπύρος Βρονταράς αποχωρεί από τους Πατρινούς.

Ο 33χρονος πρωην πορτιέρο Πανθρακικού και Ξάνθης είχε γεμάτες σεζόν πέρυσι και φέτος και βοήθησε την ομάδα, ιδίως στην άνοδο από την Τ’Εθνική.

Ο Σπύρος Βρονταράς γεννήθηκε στις 11/12/1984 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κανάρη Θεσσαλονίκης, το 2004 ήρθε στην Κομοτηνή όπου και σπουδαζε και φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικό της Δ’ Εθνικής. Συνέχισε να αγωνίζεται σ’ αυτόν και στις τρεις τότε επαγγελματικές κατηγορίες ως το 2010, καταγράφοντας με την ομάδα της Θράκης 66 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική. Την περίοδο 2010-11 πήρε μεταγραφή για τη Ξάνθη, στην οποία δεν κατέγραψε ωστόσο κάποια επίσημη συμμετοχή, ενώ το β’ εξάμηνο της σεζόν 2011-12 πήγε στον Φωκικό (22 συμμετοχές). Ακολούθησαν οι στην Παναχαϊκή, ξανά οΠανθρακικό της Α’ Εθνικής, κάνοντας έξι εμφανίσεις, η Κέρκυρα, Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς , η Νίκη Βόλου και ξανά η Παναχαική.

Η ανακοίνωση των Πατρινών: Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Σπύρο Βρονταρά.
Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ευχαριστεί τον Σπύρο που για δυο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους συνέβαλλε σημαντικά για να υλοποιήσει η Ομάδα τους στόχους της, ξεχωρίζοντας για τον επαγγελματισμό του και την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά του.
Η πόρτα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ θα είναι πάντα ανοιχτή για μια μελλοντική συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.