Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους προημιτελικούς Αγγλία-Σουηδία και Ρωσία-Κροατία

 

Με τα δύο τελευταία παιχνίδια της προημιτελικής φάσης συνεχίζεται η δράση του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσία και μέχρι τα μεσάνυχτα θα έχουμε μάθει και το δεύτερο ζευγάρι των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Όπως κάνει κάθε μέρα το ThrakiSportS, σας μεταφέρουμε τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως αυτές έχουν καταγραφεί στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, την τρέλα που εισήγαγε το ThrakiSportS όπου παίζουμε μπάλα στο Μουντιάλ, κάνουμε προβλέψεις για τα σκορ των αγώνων, πλακίτσα μεταξύ μας αλλά κάποιοι κερδίζουν και δώρα ανάλογα με τη βαθμολογία τους.

Στις 17:00 ξεκινά η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και την Σουηδία. Τα πονταρίσματα είναι πρωτίστως υπέρ της Αγγλίας. Τα δύο τρία βλέπει νίκη της, συνολικά το 67% των παικτών. Το 19%, δηλαδή περίπου ένας στους πέντε, βλέπει νίκη της Σουηδίας και το 14% ισοπαλία (δηλαδή ότι η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι). Αναφορικά με το σκορ, δημοφιλέστερο είναι το 2-1 υπέρ της Αγγλίας για το 11% ενώ άλλο ένα 11% προβλέπει 1-1.

Στις 21:00 ολοκληρώνεται η φάση των προημιτελικών με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρωσία και την Κροατία. Το 80% των παικτών προβλέπει νίκη της Κροατίας. Το 17% εκτιμά ότι θα νικήσει είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση η Ρωσία ενώ μόλις το 3% βλέπει ισοπαλία, δηλαδή πέναλτι. Δημοφιλέστερο σκορ με 13% είναι το 2-1 υπέρ της Κροατίας και ακολουθεί με 11% η ισοπαλία με σκορ 1-1.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: