ΕΠΣ Έβρου: Δύσκολες στιγμές και προβλήματα «ακυβερνησίας» (μετά τον Ορέστη και) στον Έβρο Σουφλίου

 

Μετά την παραίτηση της διοίκησης και τις τρεις άκαρπες γενικές συνελεύσεις ώστε να βρεθεί νέο διοικητικό σχήμα,  οι μέρες περνούν  χωρίς να υπάρχει  υποψήφιο διοικητικό σχήμα να τρέξει την ιστορική ομάδα την προσεχή σεζόν 2018-19.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Πάνος Θρακιώτης στο tvthrakiotis επιτείνοντας την ανησυχία που υπάρχει για το μέλλον (και) του ιστορικού Έβρου Σουφλίου, με την πολυετή παρουσία στα τοπικά αλλά και στα εθνικά πρωταθλήματα.

Την προηγούμενη εβδομάδα το ThrakiSportS με ένα αγωνιώδες δημοσίευμα περιέγραφε την δύσκολη κατάσταση τόσο στο Σουφλί όσο και στον Ορέστη Ορεστιάδας και τους κινδύνους που διατρέχουν οι συγκεκριμένες ομάδες να μην δηλωθούν καν στο πρωτάθλημα, ελλείψει ανθρώπων να αναλάβουν τις τύχες τους και να τις τρέξουν.

Σε εκείνο το δημοσίευμα υπήρξαν πολλές αντιδράσεις και σχόλια στο facebook. Εύκολο όμως να αντιδρά κανείς και να «διαψεύδει» πατώντας κάποια κουμπιά στο πληκτρολόγιό του, δύσκολο να βοηθά ουσιαστικά τα σωματεία συμμετέχοντας στα κοινά και την διοίκησή τους.

Η ουσία είναι ότι Ορέστης Ορεστιάδας και Έβρος Σουφλίου περνούν δύσκολες ώρες και ο κίνδυνος «ατυχήματος» είναι μεγάλος. Και δεν είναι δυστυχώς οι μόνοι με διοικητικά προβλήματα στην Α’ ΕΠΣ Έβρου. Μερικές φορές οι μεγαλύτερες φουρτούνες ξεσπούν μετά από «επικίνδυνες ηρεμίες», όπως σχολιάζει και ο Πάνος Θρακιώτης…