Γ’ Εθνική: Τον “έπεισαν” και αυτόν! Παραμένει στο Κόσμιο και ο Χατζητουλούσης

 

Μετά από ώριμη σκέψη και παρά τις πολλές προτάσεις που ειχε από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας ο Βαγγέλης Χατζητουλούσης αποφάσισε να παραμείνει και την νέα σεζόν στην ομάδα με την οποία κατέκτησε το πρωταθλημα και την νέα σεζόν να αγωνιστει στην Γ’ Εθνική.

Ο Χατζητουλούσης πέρυσι έκανε μια καταπληκτική σεζόν με 12 τέρματα, ενώ ήταν στην κορυφαία εντεκάδα στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης! Στον παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα του χωριού του τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, στο Κουτσό Ξάνθης, και στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής στον οποίο ειναι και προπονητης της ακαδημίας.  Ωστόσο παρά την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, δουλευει και ως Πολιτικός Μηχανικός αφού έχει τελειώσει το Πολυτεχνείο Ξάνθης.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Χατζητουλούση, ο οποίος θα είναι για έναν ακόμη χρόνο μέλος της “οικογένειάς” μας. Τα λόγια είναι περιττά για το ήθος, την προσωπικότητα και την ποδοσφαιρική ποιότητα του Βαγγέλη, του οποίου τα βήματα στον χώρο “μιλούν” από μόνα τους. Βαγγέλη μεγάλη μας χαρά που θα βρίσκεσαι μαζί μας στο “ταξίδι” της Γ’ Εθνικής!