Volley League: Επιστρέφει στην πατρίδα του για να βοηθήσει την ΑΕ Κομοτηνής ο «πρωταθλητής» Ραφαήλ Μπανιώτης

 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του επιστρέφει ο Ραφαήλ Μπανιώτης για να βοηθήσει την ΑΕ Κομοτηνής στην πορεία της στην Volley League.

Με συμπαίκτη τον Γιώργο Τερζόγλου του Ερμογένη Ξάνθης έχουν μεγάλες διακρίσεις στο μπιτς βόλεϊ καθώς έχει κατακτήσει εφέτος το τουρνουά της σειράς Masters στην Σκύρο και μόλις την περασμένη Κυριακή το τουρνουά της σειράς North Area στην Καστοριά.

Ο Μπανιώτης λόγω σπουδών βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη και στην σάλα αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Επιστρέφει μετά από 5 χρόνια την ΑΕ Κομοτηνής για να αγωνιστεί ως λίμπερο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την απόκτηση του Ραφαήλ Μπανιώτη. Ο Κομοτηναίος Αθλητής είναι γεννημένος το 1995 και έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται ως λίμπερο
Ο Ραφαήλ αποτελεί ένα δικό μας παιδί, καθώς προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας. Τελευταίος σταθμός της βολεϊκής του καριέρας στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε στο Τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς (Α2).
Παράλληλα ασχολείται ενεργά με το Beach Volley, όπου σημειώνει διακρίσεις ενώ το φετινό καλοκαίρι έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται μαζί με τον συμπαίχτη του Γιώργο Τερζόγλου ανάμεσα στα πιο δυνατά δίδυμα πανελληνίως.
Καλωσορίζουμε τον Ραφαήλ στην οικογένεια της Α.Ε. Κομοτηνής, όπου επιστρέφει μετά από 5 χρόνια!