Επιστρέφει μετά από μια δεκαετία στον Πανθρακικό ο «μετρ των τίτλων» Σάκης Γιαννακίδης

 

Να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε να πετύχει φέτος με την Δόξα Γρατινής να σηκώσει μια κούπα φιλοδοξεί φέτος με τον Πανθρακικό ο επιθετικός Σάκης Γιαννακίδης.

Ο Γιαννακίδης που φέτος ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμούς, συμφώνησε με τον Πανθρακικό και επιστρέφει στην μεγάλη ομάδα του νομού μετά από σχεδόν 12 χρόνια, ελπίζοντας οτι με την νέα του ομάδα θα φτάσει τα 7 ή ακομα τα 8 τρόπαια κατακτώντας το νταμπλ αφού μαζι με τον συμπαίκτη και φίλο του Στελιο Ξενακη χαρακτηρίζονται  «μετρ των τίτλων» στην Ροδόπη.

Ο 31 χρονος επιθετικός με την φανέλα του Κοσμίου, των Προσκυνητών, του Ροδίτη και φέτος του Ν. Σιδηροχωρίου ούτε λίγο ούτε πολύ έχει πανηγυρίσει 6 κύπελλα. Συγκεκριμένα κατέκτησε  4 πρωτάθλημα με Κόσμιο, Προσκυνητές και πέρυσι με το Ν. Σιδηροχωρι και Ροδίτη στην Α2, και δυο κύπελλα με Προσκινητες και Ν. Σιδηροχωρι πρόπερσι  και επίσης ήταν δυο φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, μια με το Κόσμιο με 43 τέρματα και μια με 25 τέρματα τον Ροδίτη το αγαπημένο χωριό του όπου διατηρεί και την επιχείρησή του.

Ο Γιαννακίδης αγωνίστηκε επίσης στα ΤΕΠ Ξάνθης, στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, όπως αναφερθηκε παραπάνω και με Κόσμιο, Προσκυνητες, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.