ΕΠΣ Θράκης: Παραμένει στην Δόξα Γρατινής ο “πρωταθλητής” Κώστας Πασχάλης παρά το “φλέρτ” με Εθνικό και Πανθρακικό!

 

Στην Δόξα Γρατινής θα παραμείνει εκ των αρχηγών της ομάδας Κώστας Πασχάλης που παρά τις πιέσεις ομάδων της ΕΠΣ Θράκης,  της ΕΠΣ Έβρου αφού εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη αποφάσισε πως είναι καλύτερο για τον ίδιο να παραμείνει για δεύτερη χρονιά  στην ίδια ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Πασχάλης μίλησε με αρκετές ομάδες, όπως ο Πανθρακικός ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, αλλά και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αφού η ιδέα να αγωνιστεί στο μερος όπου εργάζεται πέρασε από το μυαλό του, ωστόσο η επιθυμία της ομάδας του της Γρατινής να τον κρατήσει στο ρόστερ παρά την μέτρια χρονιά του με μόλις 8 τερματα σε σχεση με της προηγούμενες, όπου μάλιστα πρόπερσι βγηκε πρωτος σκορερ (μαζί με τον Βάσκο) με την φανέλα της Ξυλαγανής. Συνολικα την τελευταια τετραετια ειχε 65 τερματα με Ελπιδα Σαπων (δυο θητειες), Ξυλαγανη και Γρατινή. Για δυο σερί χρονιές μάλιστα ήταν και πρωταθλητής με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Βασίλη Τσιομλεκίδη.

Ο 27χρονος Πασχάλης που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού στο παρελθόν εχει αγωνιστεί σε Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Αγιο Δημήτριο, Κόσμιο, Ξυλαγανή και Ελπίδα Σαπών. Η Γρατινή τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωσει και άλλες μεταγραφες.