Έδρα τριών ομάδων την προσεχή σεζόν το ΔΑΚ Κομοτηνής

 

Έδρα τριών συλλόγων θα είναι την αγωνιστική χρονιά 2018-19 το ΔΑΚ Κομοτηνής. Πρόκειται για το κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου Κομοτηνής αλλά και του νομού Ροδόπης.

Σε αυτό την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζονται ο ΑΠΣ Πανθρακικός, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν, έστω και αν μιλάμε για τον Ερασιτέχνη και όχι για το επαγγελματικό τμήμα που αγωνιζόταν τα χρυσά χρόνια της Super League την περασμένη δεκαετία φέρνοντας στην Κομοτηνή τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Επίσης, όπως πέρυσι είχε εξασφαλίσει ως έδρα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ως μοναδική εκπρόσωπος του Δήμου Κομοτηνής στα εθνικά πρωταθλήματα, έτσι και φέτος θα αποτελέσει το ΔΑΚ Κομοτηνής έδρα του ΠΑΟΚ Κοσμίου, της μοναδικής ομάδας όχι μόνο της Κομοτηνής αλλά συνολικά της Ροδόπης στα εθνικά πρωταθλήματα.

Τέλος, αποφασίστηκε φέτος να αποτελέσε το ΔΑΚ Κομοτηνής ξανά έδρα της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Ροδόπη ’87 που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική. Οι άνθρωποι της ομάδας  επεδίωκαν να επιστρέψουν αγωνιστικά στην “καρδιά” της πόλης μετά την εξορία των προηγούμενων ετών που η έδρα αποτελούσε βάση του Πανθρακικού.

Ο Δήμος Κομοτηνής επιθυμεί να αξιοποιείται το γήπεδο από το δυνατόν περισσότερες ομάδες, ώστε να επιμερίζεται το κόστος συντήρησής του που δεν είναι και μικρό…