Volley League: Παρά το “φλέρτ” με τον Άθλο Ορεστιάδας τα κυανόλευκα θα φορά και την νέα σεζόν ο Μούχλιας

 

Στον Ηρακλή θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο διεθνής από το Σουφλί Βασίλης Μούχλιας.

Ο 21χρονος ύψους 1.94 ακραίος μετά από 1,5 χρόνο στον Ηρακλή και παρά το φλερτ αρκετών ομάδων, όπως και του Άθλου Ορεστιάδας που τον ήθελε πολύ, μια και τελείωσε τις σπουδές του στην Θεσσαλονίκη , αλλά και το στρατιωτικό, τελικά θα παραμείνει και θα αποτελέσει ένα από τα βαριά χαρτιά του “Αυτοκράτορα” του ελληνικού βόλει και του ελληνικού κορμού του που θα έχει και πάλι η ομάδα του Γιάννη Ορφανού και Στέφανου Νανά.

Ο Μούχλιας που προέρχεται από βολεϊκή οικογένεια, ο πατέρας του Νίκος ήταν διεθνής και πρωταθλητής με τον Άρη πριν 20 χρόνια, ενώ  και ο αδερφός του Δημήτρης είναι το επόμενο next big thing του ελληνικού βόλει. Ο Βασίλης ξεκίνησε από τον Έβρο Σουφλίου, συνέχισε στον Άρη και ακολούθησε για ένα εξάμηνο η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ξανά ο Ηρακλής.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή: «Ως συνέχεια των ανανεώσεων το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Μούχλια για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η Διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας μας μετά την άψογη συνεργασία που είχαν με τον αθλητή την προηγούμενη χρονιά όπως και οι δυνατές εμφανίσεις του στο final 4 κυπέλλου ανδρών έκριναν απαραίτητη την παραμονή του παίκτη στην ομάδα μας.

Ο Βασίλης Μούχλιας δήλωσε τα εξής : «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με αυτό το μεγάλο σύλλογο. Η προηγούμενη χρόνια ήταν προπομπός για το τι θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Βασίλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες σε Ελλάδα & Ευρώπη με τον ΗΡΑΚΛΗ μας !!!»