Β’ Εθνική: Κάτοικος Ελευθερούπολης θα είναι τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Σωκράτης Γκέλιος

 

Ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής Σωκράτης Γκέλιος πέρσι φορούσε την φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης ενώ πριν έπαιξε στην Α1 και Α2 με την Ένωση. 

Την μεταγραφή του Σωκράτη Γκέλιου ανακοίνωσε σήμερα ο πρωταθλητής Γ’ Εθνικής, ΓΣ Ελευθερούπολης. Παρότι όλοι περίμεναν ότι θα καταλήξει στην Καβάλα, ο ΓΣ Ελευθερούπολης έκανε κίνηση ματ και τον έκλεισε! Σύμφωνα με πληροφορίες, αποδέχτηκε την καλύτερη οικονομική πρόταση που του έγινε από την νεοφώτιστη στην Β’ Εθνική κατηγορία ομάδα της Ελευθερούπολης και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, μετά την περσινή του παρουσία με τα χρώματα της Ασπίδας Ξάνθης, ταράζοντας έτσι τα νερά στη μεταγραφική αγορά.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Ελευθερούπολης είναι χαρακτηριστική και αναφέρει τα εξής: «Ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε κι εμείς λίγο την θερμοκρασία ανακοινώνοντας τον Γκέλιο Σωκράτη. Ο ύψους 2.00m forward συμφώνησε σε όλα με τον ΓΣΕ και έρχεται στην Ελευθερούπολη. Η οικογένεια του ΓΣΕ τον καλωσορίζει»!

Ο Γκέλιος είναι η τρίτη φετινή μεταγραφή του ΓΣΕ μετά τον Σταμπουλή και τον Λαζαρίδη κάνοντας ξεκάθαρο πλέον ότι δεν επιδιώκουμε να παίξουμε τον ρόλο του κομπάρσου στο πρωτάθλημα, και τονίζουμε ότι «η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί για αυτό μείνετε συντονισμένοι…»!