ΕΠΣ Θράκης: Μεγάλη μεταγραφή για το Κοπτερό με τον πολλά υποσχόμενο Θεοδωρίδη!

 

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη, δανεικου αυτή την φορά αποκτώντας τον ταλαντούχο μέσο του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Θανάση Θεοδωρίδη.

Τον παίκτη διεκδικούσαν ομάδες Γ’ Εθνικής, ΕΠΣ Θράκης αλλά αυτός προτίμhσε το Κοπτερό. Ο 19χρονος (γεννημένος 8/10/98)  φοιτητής αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου κυρίως ως αμυντικό χαφ και πραγματοποίησε καταπληκτικό πρωταθλημα με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνης  και ήταν στους υποψήφιους της καλύτερης ομάδας στον μεγάλο διαγωνισμό του ThrakisportS για την ΕΠΣ Θράκης μένοντας για λίγο εκτός αυτής. φέτος πέτυχε 6 τερματα στο πρωταθλημα της ΕΠΣ Θράκης, ενώ highlight της σεζόν ήταν τα δυο καταπληκτικά του τερματα από το κεντρο στον αγώνα με με τον Πολύανθο.

Ο Θεοδωρίδης ανήκε για σχεδόν μια δεκαπενταετία στην ακαδημία του Κένταυρου Βριλησσίων από την ηλικία των 4 ετών, ενώ έπαιξε και στο ανδρικό τμήμα της ακαδημίας έχοντας 9 ασίστ στο πρωτάθλημα κατακτώντας πέρισυ την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών. Μάλιστα η ομάδα του για να τον τιμήσει πριν φύγει από την Αθήνα για την φοιτητική του ζωή στην Κομοτηνή, του παραχώρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο τελευταίο του ματς στην πρωτεύουσα.  Ο νεαρός χαφ εκτός των άλλων τέλεσε και προπονητής στις ακαδημίες του Κόσμου Βορείων Προαστίων, κατι που έκανε και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση του Κοπτερού: Η Βιστωνίδα Κοπτερού ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή υποσχετικής/δανεισμού του Θεοδωρίδη Αθανασίου-Παναγιώτη του Κωνσταντίνου από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Ο Θεοδωριδής θεωρείται από τους κορυφαίους ανερχόμενους του τοπικού πρωταθλήματος, ήτανε φέτος και προπονητής στις ακαδημίες του Παοκ Κομοτηνής, την οποία ακαδημία ευχαριστεί τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του Κοπτερού για την παραχώρηση του με υη μορφή δανεισμού/υποσχετικής. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ